Haal meer uit jouw verkiezingscampagne met deze tips

In Amerika zagen we het al. Van bedrukte petjes tot t-shirts en keycords. Alles wordt ingezet om de stemmer voor je te winnen. De relatiegeschenken worden niet alleen gebruikt om te laten zien wie je bent, maar ook waar je voor staat. In iedere politieke campagne spelen relatiegeschenken een zeer grote rol. Hoe je deze relatiegeschenken het beste kunt laten bedrukken en in kunt zetten vertellen we je in dit blogartikel.

Waarom relatiegeschenken inzetten voor jouw verkiezingscampagne?

Tijdens de verkiezingscampagne draait het om zichtbaarheid. Leden gaan de straat op laat zien hoe betrokken hun partij is bij de maatschappij. Dit doen ze uiteraard dag in dag uit, maar tijdens de verkiezingsperiode staan ze extra in de kijker dankzij de media. Een perfect moment om de identiteit van jouw partij goed naar voren te brengen. Dit kan met woorden, maar het kan ook visueel. Dat is wanneer relatiegeschenken om de hoek komen kijken. Denk er bijvoorbeeld aan om jouw leden in stijl te kleden met een bedrukte jas, een pet met logo en ga zo maar door. Op het eerste zicht is de identiteit van jouw partij direct zichtbaar en dat is wat je wilt om zo veel mogelijk kiezers voor je te winnen.

Verspreid jouw boodschap met weggevertjes

Flyers en verkiezingsposters vliegen over de toonbank tijdens de verkiezingscampagne, maar wist je dat je boodschap langer blijft hangen wanneer je deze combineert met relatiegeschenken? Weggevers en relatiegeschenken zijn gebruiksartikelen die regelmatig onder de aandacht komen bij de ontvanger. Dit betekent dat als je deze bedrukt met jouw boodschap, ook jouw boodschap regelmatig onder de aandacht zal komen. Een zeer effectief middel dus.

Voor iedere doel is er een passend geschenk te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de banner pen. Deze pen is voorzien van een uitschuifbare banner waar je alle campagnepunten op kwijt zou kunnen.

Top 5 verkiezingsweggevers van dit moment:

6x leuke inspiratie voor de verkiezingscampagnes

    

Advies nodig van onze experts?

Wil je jouw verkiezingscampagne ook extra kracht geven, dan hopen we dat deze tips je op weg helpen. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan contact met ons op voor een advies op maat.