Onmisbare trends voor een goede start van 2022

We gaan de laatste maand van het jaar in, maar denk jij ook al aan het komende jaar? Wij zitten met ons hoofd al volop in 2022 en hebben een aantal toffe en trendy relatiegeschenken geselecteerd die het komende jaar niet mogen ontbreken. Benieuwd naar welke dit zijn en hoe jij ze kan inzetten voor jouw organisatie? Ontdek het dan in dit blogartikel.

Drinkflessen

PET flessen in 2022 kunnen echt niet meer. Samen zetten wij ons al jaren in om single-use plastic de wereld uit te bannen en zo de CO2 uitstoot en vervuiling te verlagen. We gaan al aardig de goede kant op, maar toch zijn er nog genoeg mensen die nog graag PET flessen gebruiken. Help ons deze de wereld uit te bannen en verras in 2022 jouw relaties met een herbruikbare drinkfles.

Dopper is hier een uitstekend voorbeeld voor. Zij zetten hart en ziel in om de PET flessen de wereld uit te bannen. Ook wij sloten ons vorig jaar aan bij hun missie en tekenden de Dopper Wave. Hiermee besloten wij onze hele organisatie te verduurzamen om dit gebied en banden single-use plastic uit onze organisatie. Lees hier meer over de Dopper Wave.

Geef groen voor groen

De afgelopen jaren stond alles in het teken van duurzaam en dat is dit jaar niet anders. Een onderwerp binnen duurzaamheid dat steeds belangrijker wordt is vergroening. In 2022 is het daarom zeer interessant om in te spelen op deze trend door bijvoorbeeld bloemzaadjes cadeau te geven. Hiermee stimuleer je jouw relaties om meer groen te planten en dat is niet alleen leuk om te doen voor hun, maar het is ook nog eens goed voor ons planeet.

Tip: er zijn ook veel bureauartikelen, zoals een notitieboekje, waarbij de bloemzaadjes zijn toegevoegd. Zo schenk je jouw relaties een duurzaam 2-in-1 artikel.

Tijd voor jezelf

Als we de afgelopen jaren iets hebben geleerd, dan is dat wel om naast al het gehaast ook lekker te ontspannen. Wanneer je een wellnessgeschenk weggeeft, stimuleer je dit en dat wordt ook door je relaties gewaardeerd. Het is dus niet alleen een geschenk dat je weggeeft, maar ook een heerlijk gevoel. De wellnessgeschenken voor 2022 variëren van een luxe hamamdoek met logo tot uitgebreide Rituals wellnesspakketten. Het komende jaar is er voor iedere relatie een passen ontspanningsgeschenk te vinden.

Andere trends

Naast artikelen zien wij ook in de keuze van de opdruk een mooie trend naar voren komen, namelijk full colour. Hier werd de afgelopen tijd al vaker voor gekozen, maar nu wordt de keuze voor full colour nog groter. Het voordeel van een full colour opdruk is dat je met slechts een fractie van de kosten kunt genieten van een ontelbare scala aan kleuren.

Daarnaast is het met full colour opdruk ook mogelijk om relatiegeschenken te personaliseren. Dit was een trend die we in de digitale wereld al veel terug zagen komen, maar nu ook in de offline marketing veel vaker wordt toegepast.

Benieuwd naar de toekomst?

De komende jaar komen er nog veel leuke dingen aan waar wij ons als ondernemers aan kunnen wagen. Benieuwd naar wat wij allemaal voor je in petto hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of houd ons in de gaten op social media.

folder-open Blog