Op zoek naar een subtiel cadeautje? Wij zetten 5 kleine relatiegeschenken op een rij

Een relatiegeschenk wordt vaak ingezet als subtiel cadeautje. Bijvoorbeeld als extraatje bij een mailing of als bedankje na een goede samenwerking. Met meer dan 2.000 artikelen in het assortiment is het soms moeilijk om een origineel relatiegeschenk te vinden. Wij hebben speciaal voor u 5 leuke en subtiele presentjes op een rijtje gezet.

1. Unieke sleutelhangers

Een sleutelhanger is een klein en subtiel cadeautje met een grote waarde. De sleutelhanger wordt vaak direct aan een sleutelbos gehangen tussen alle persoonlijke sleutels. Door een sleutelhanger te bedrukken met een eigen tekst of logo krijgt deze een unieke uitstraling. Voor iedere relatie vindt u een passende sleutelhanger. Zo zijn de drijvende sleutelhangers extra leuk om weg te geven in de recreatiebranche en is de sleutelhanger Manicure weer een leuk cadeautje voor vrouwen.

2. Pennen en pennensets

Pennen doen het altijd goed als relatiegeschenk of weggever. Het is een klein cadeautje die op een subtiele manier uitgedeeld kan worden. U kunt ervoor kiezen om de pennen persoonlijk te overhandigen aan uw relaties, maar u kunt ze ook toevoegen aan een mailing. Als u echt op zoek bent naar een exclusief cadeautje, is een pennenset zeer geschikt. De complete geschenken zijn bijvoorbeeld erg leuk om weg te geven als examencadeau of jubileumgeschenk. Tip: als variatie op de balpen kan u ook potloden bedrukken!

3. Gepersonaliseerde mokken

In de vroege ochtend kunt u iedere relatie verblijden met een heerlijk kopje koffie. Deze maakt u extra speciaal door de koffie in een gepersonaliseerde mok te schenken. De fotomok is een subtiel cadeautje waar u uw relaties zeker mee zult verrassen. Ook leuk om de bedrukte mok te vullen met snoepgoed. Daarmee schenkt u uw relaties net iets extra’s en dat zullen zij zeker waarderen.

4. Sfeervolle geurkaarsen

Met een geurkaars schenkt u uw relaties niet alleen een leuk cadeautje, maar ook een heerlijke geur. Geur speelt een grote rol in de sfeer van een huiskamer of kantoor. Zo zorgt de geur van koffie voor een goed gevoel in de ochtend en geeft de geur van citroen een heerlijke lente sfeer in huis. Geurkaarsen zijn dus niet alleen leuke kleine geschenken om weg te geven, maar zij hebben ook een grote impact op de sfeer.

5. Duurzame Dopper Original

De Dopper is een subtiel cadeautje met een grote boodschap. Met de Dopper schenkt u uw relatie namelijk niet alleen een drinkfles, maar u laat hiermee ook zien dat u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien geeft u met het schenken van de Dopper een stukje duurzaamheid door. Zo zullen uw relaties eerder kraanwater drinken en wordt de plastic soep tegengegaan.

Wilt u uw relaties ook verrassen met een subtiel cadeau? In dit blogbericht benoemen we slechts een kleine selectie van subtiele cadeautjes, maar er zijn talloze andere mogelijkheden. Lees meer over goedkope relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.