0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Promotietassen bedrukt met uw bedrijfslogo

Staat u binnenkort op een beurs of start er een marketingactie? Dan streeft u er uiteraard naar om de impact van uw boodschap te vergroten. Een ideale manier om dit te bereiken is door het uitdelen van bedrukte promotassen. De promotietassen met logo vallen op in de menigte. Uw naamsbekendheid en bereik worden na afloop van de beurs nog groter dan verwacht. Niet alleen uw relaties, maar ook de beursbezoekers en mensen op straat zullen de tas met logo zien. Het bedrukken van tasjes hoeft absoluut niet duur te zijn en met katoenen tassen met opdruk komt u nog trendy voor de dag ook!

Promotietas ter promotie van uw bedrijf

Ook uw medewerkers die op de beurs staan kunt u professioneel voorzien van top tot teen met bedrukte T-shirts, polo's en jassen. Met bedrukt promotietextiel vallen uw medewerkers nog meer op en zal het effect van uw promotieactie groter zijn. Daarnaast is een medewerker herkenbaar en weet iemand die uw stand bezoekt direct wie het aanspreekpunt is. De bezoeker zal dan ook sneller een gesprek met iemand aanknopen wanneer deze zichtbaar bij het bedrijf hoort.

Kies uit diverse promotietassen

Met een breed assortiment aan promotietassen heeft u de keuze uit praktische, grappige en duurzame relatiegeschenken. Wist u dat u deze ook nog kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst? Zo worden het echte blikvangers, die makkelijk mee te nemen zijn en ideaal zijn voor dagelijkse boodschappen. Een goed voorbeeld hiervan is onze populaire fruittas. Verder is ook een katoenen promotietas uitermate geschikt om in te zetten tijdens een beurs of evenement. Het wordt voor uw relaties of bezoekers helemaal leuk wanneer u de katoenen promotietas vult met weggevertjes en premiums.

Promotietassen laten bedrukken? Bestel ze direct online

U heeft uw keuze kunnen maken en kiest ervoor om promotietassen te laten bedrukken met uw tekst of logo. Gedurende het bestelproces geeft u aan in welke kleur u de tassen wilt laten bedrukken. Hier geeft u ook aan of het om een bedrukte promotietas met tekst gaat of een promotietas met logo. Na de orderbevestiging ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Zodra u de drukproef heeft goedgekeurd zullen wij uw promotietassen bedrukken. Zo weet u precies hoe uw promotietassen eruit komen te zien en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Uw promotietassen in een kleine oplage laten drukken, of heeft u andere wensen? Neem contact op met één van onze productspecialisten voor een advies en offerte op maat.

 

Terug naar boven