Deze luxe gadgets zijn een must-have voor iedere relatie

Iedere tech-liefhebber kan zijn hart ophalen met dit lijstje. Het assortiment relatiegeschenken is flink uitgebreid met de leukste en origineelste gadgets van deze tijd. De combinatie van verschillende functionaliteiten maken het een uniek item, waar iedereen van zal houden. Wij zetten speciaal voor u de meest luxe must-have gadgets op een rijtje.

Muismat met draadloos oplaadstation

Een muismat is een onmisbaar artikel op het bureau. Daarom is het wel leuk om de muismat op te pimpen, bijvoorbeeld door de muismat met logo te bedrukken. Of verras uw relaties met een muismat dat tegelijkertijd voorzien is van andere functies, zoals een draadloos oplaadstation voor uw smartphone. U hoef uw smartphone enkel op de rechterzijde van de muismat te leggen en het opladen begint. Een leuke gadget die iedereen direct zou willen uittesten.

Car charger met in ear

Car chargers zijn al jaren een must in de auto. Het is een handige gadget om onderweg uw smartphone mee op te laden. Deze car charger is tevens voorzien van een draadloze in ear. Hierdoor is het naast het opladen van uw telefoon ook mogelijk om handsfree te telefoneren. Met name zakelijke relaties die vaak onderweg zijn zullen deze handige gadgets al dé perfecte uitkomst zien.

USB oplaadbare lamp met speaker

Een bureaulamp is met name een artikel dat vaak gebruikt wordt door studenten. Wanneer zij tot in de late uurtjes studeren is dit een praktisch artikel om even licht bij te schijnen. Wist u dat studeren met muziek vaak effectiever werkt. Een subtiel achtergrondmuziekje zorgt ervoor dat de brein sneller informatie opslaat. Deze speciale USB lamp is voorzien van een ingebouwde speaker. Via bluetooth kan er eenvoudig muziek afgespeeld worden. Een perfect geschenk voor de hardwerkende student!

Smartwatch Activity Pro

Een andere tech must-have gadget is de smartwatch. Tegenwoordig heb je ze in allerlei stijlen met allerlei verschillende functies. De smartwatch Activity Pro is perfect voor wandelaars en sporters. Met dit handige horloge  kunt u heel eenvoudig diverse statistieken bijhouden, zoals het aantal stappen, het afgelegde aantal kilometers, het aantal verbrande calorieën en uw hartslag. Iedere dag kunt u uw persoonlijke verbeteringen zien. Zeker in een tijd waar de balans tussen voeding en beweging steeds belangrijker wordt is dit een handige gadget om weg te geven.

Powerbank met zuignappen (draadloos)

De bedrukte powerbank is al een enige tijd geleden gegroeid tot een populair relatiegeschenk. Met name op tech-beurzen wordt dit item vaak weggegeven. De powerbank met zuignappen is een moderne variant op de ‘traditionele’ powerbank. Deze powerbank plakt u met de zuignappen aan de achterzijde van uw telefoon. Via de aan/uit knop kunt u zelf bepalen wanneer het opladen dient te beginnen. Het mooie aan de powerbank is dat u geen kabels nodig heeft. De powerbank is namelijk geschikt voor draadloos opladen. Een leuk extraatje waarmee u uw relaties versteld laat staan.

Benieuwd naar nog meer leuke gadgets?Wij verkopen bijvoorbeeld ook unieke Virtual Reality brillen en speakers. Neem een kijkje in het assortiment multimedia of neem contact op voor een aanbod op maat.

folder-open Blog