Tijd & Waarneming

Relatiegeschenken op het gebied van tijd en waarneming

Verras uw relaties met een ‘tijdloos’ geschenk. Door bedrukte horloges en bedrukte klokken cadeau te doen, komt uw naam of logo meerdere malen per dag in beeld. Uw naamsbekendheid wordt op eenvoudige wijze snel vergroot en uw relaties zullen u vaker en sneller herinneren. Ook met bedrukte agenda’s en gepersonaliseerde kalenders behaalt u tastbaar beter bereik. Hoewel er veel gedigitaliseerd wordt, blijft de papieren agenda populair. Deze kan tenminste nooit uitvallen door een lege batterij.

Laat u verrassen door een zeer uitgebreid assortiment

Blijf altijd bij de tijd met de relatiegeschenken uit de rubriek Tijd & Waarneming. Het assortiment zit vol leuke en praktische geschenken. Uw zakenrelaties zullen een agenda en/of kalender bedrukt met uw logo zeker waarderen. Handig voor op het kantoor en kan prima gecombineerd worden met bedrukte schrijfwaren en bedrukte kantoorartikelen. Zo wordt het kantoor volledige opgevuld met mooie items die passen bij de uitstraling van uw bedrijf en imago. Want de relatiegeschenken kunt u eenvoudig laten bedrukken. Doordat wij een eigen DTP afdeling en drukkerij in eigen beheer hebben, is dit voor ons een fluitje van een cent. Wat tevens trending is op het gebied van relatiegeschenken, zijn weerstations. In ons assortiment vindt u diverse soorten. Van simpele en functionele weerstations tot zeer uitgebreide weerstations. Zo weet uw personeel en/of zakenrelatie altijd waaraan zij toe zijn wat betreft de weersomstandigheden. Is uw bedrijfsnaam en logo bedrukt op het weerstation? Dan zullen zij u dagelijks dankbaar zijn!  

Tijd en waarneming geschenken in ‘no time’ besteld

U kunt eenvoudig en snel online uw tijd relatiegeschenken bestellen. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan hoeft u alleen nog het bestelformulier in te vullen. In slechts 1 minuut heeft u uw relatiegeschenken besteld. Verlies geen tijd meer en bestel nu nog uw horloge, klok of agenda en behaal de beste resultaten. Tip: verras uw relaties met een bedrukt horloge of een bedrukte bureauklok als de klok weer een uurtje vooruit of achteruit gaat. Dit is een leuke inhaker die de ontvanger absoluut zal waarderen en waarbij humor tevens van toepassing is. Humor, één van de belangrijkste aspecten als het gaat om het hebben van een goede band. Ongeacht of het hierbij gaat om personeel of een zakelijke relatie. Heeft u toch nog moeite met het maken van een juiste keuze? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u direct verder bij het maken van een juiste keuze!