0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

360 graden bedrukking

Van alle kanten zichtbaar? Dat kan met een unieke 360º bedrukking. Met deze druktechniek wordt er een 360 graden bedrukking gerealiseerd op het volledige artikel. Hiermee is jouw opdruk van alle kanten zichtbaar. Van logo tot foto’s en teksten tot illustraties, alles is mogelijk! Jouw huisstijl komt, letterlijk, volledig tot zijn recht.

Relatiegeschenken met 360 graden opdrukRelatiegeschenken met 360 graden opdruk

Jouw relatiegeschenken rondom bedrukt

Met 360 graden bedrukking krijgt jouw relatiegeschenk een unieke uitstraling. Het is bij deze druktechniek mogelijk om te kiezen voor één of meerdere kleuren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Dit is bijvoorbeeld ideaal, wanneer je jouw relatiegeschenk wilt bedrukken met een afbeelding of foto. Ontdek het zelf en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Val op met deze innovatieve druktechniek

Bij ons zit alles onder één dak, van artikelen tot bedrukking. Hiermee kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar zijn wij ook tot in de puntjes geïnformeerd over de verschillende druktechnieken. Wij proberen ons hier steeds verder in te ontwikkelen, zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Een vrij recente toevoeging aan ons machinepark is de 360 graden printer. Hiermee kunnen wij diverse relatiegeschenken rondom bedrukken en dat zorgt voor de mooiste resultaten.

Jouw relatiegeschenken rondom bedrukt

Wanneer je een relatiegeschenk rondom laat bedrukken, ben je optimaal zichtbaar. Of het nu gaat om een logo, een tekst of een volledige afbeelding. Met 360 graden bedrukking krijgt jouw relatiegeschenk een unieke uitstraling. Het is bij deze druktechniek mogelijk om te kiezen voor één of meerdere kleuren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Dit is bijvoorbeeld ideaal, wanneer je jouw relatiegeschenk wilt bedrukken met een afbeelding of foto. Met een 360 graden opdruk maak je een onvergetelijke indruk en dat zal jouw naamsbekendheid zeker ten goede komen. De 360 graden bedrukking is mogelijk op diverse artikelen, zoals drinkflessen.

Bestel jouw relatiegeschenken met 360 º bedrukking online

Het volledige aanbod van relatiegeschenken met rondom bedrukking is te vinden op onze website. Zo kun jij op je eigen gemak een passend relatiegeschenk vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om direct op onze website je bedrukkingswensen aan te geven. Denk hierbij aan kleur en beeld. Wanneer wij al jouw wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kun je precies zien hoe jouw relatiegeschenk met 360 graden opdruk eruit komt te zien. Ben je 100% tevreden met de drukproef, dan zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.

Terug naar boven