In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Alles over onze Facebook-acties

Regelmatig worden er leuke win-acties georganiseerd op onze Facebookpagina. Bekijk hieronder de win-acties, de winnaars en actievoorwaarden van lopende acties.
 LOPENDE ACTIES

 ACTIEVOORWAARDEN ALGEMEEN

Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
- Mee doen kan tot en met de aangegeven datum en tijd. 
- Inzendingen na de aangegeven datum en tijd worden uitgesloten van deelname.
- Winnaars dienen zich, binnen 14 dagen na bekendmaking, te melden op Facebook of per mail.
- Deelnemers die misbruik maken van de win-actie worden van deelname uitgesloten.
- Op elk gewenst moment kan Van Helden Relatiegeschenken de actie wijzigen of beëindigen.
- Van Helden Relatiegeschenken kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren gaan of beschadigd raken van de prijs tijdens transport.
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Van Helden Relatiegeschenken is niet verbonden aan Facebook en acties worden op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.  


 

VERLOPEN ACTIES

Fidget spinners:
Maak kans op één van de vier fidget spinners: laat onder de video van Sven en Niels weten welk trucje jij (of iemand die je kent) kan met zo'n fidget spinner. Uit alle reacties kiezen we vier winnaars. Vergeet niet het bericht te liken en/of te delen!
Meedoen kan tot en met vrijdag 16 juni 12:00 uur 's middags. De algemene voorwaarden zijn van toepassing!

Senz Paraplu + fietshouder
Win een Senz Original stormparaplu én een parapluhouder voor op de fiets. Zo blijf je fietsend droog terwijl je je handen vrij houdt. Handig! We geven maar liefst 5 setjes weg. Kijk snel hoe je mee kan doen.

De unieke Heldentrolley
Held gaat op vakantie en hij neemt mee...zijn eigen trolley! U kunt deze zomer óók op vakantie met deze unieke Heldentrolley, want wij geven er eentje weg!

Winnen?
1. Like onze pagina
2. Like dit bericht
3. Laat in de reacties weten wie je mee zou nemen op vakantie
Makkie, toch? Meedoen kan tot en met donderdag 7 april - vrijdag 8 april maken we de winnaar bekend.

Achilles ’29 - Voorspel en win*
Ook in het voetbalseizoen 2015-16 zijn we hoofdsponsor van Achilles ‘29! Je kan weer mee doen met onze ‘Voorspel en win’ acties op Facebook. Wanneer Achilles '29 thuis speelt worden er ‘Voorspel en win’ acties georganiseerd en maak je met jouw voorspelling kans op leuke relatiegeschenken! Tenzij anders vermeld, behoor je tot de winnaars wanneer je de einduitslag correct hebt voorspelt voor de deadline (maximaal 10 winnaars per wedstrijd). 

JubileumQuiz

Doe mee met de quiz en kies uw prijs. Iedere maandagochtend wordt er een quizvraag gesteld op onze Facebookpagina. Onder alle goede antwoorden wordt er één winnaar gekozen. De winnaar wordt iedere vrijdag via Facebook bekendgemaakt en mag een prijs uitkiezen uit de selectie artikelen. 

Voorwaarden JubileumQuiz:
Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Vertel waarom jij en win
FEEST! We gaan onze fans verrassen met kaarten voor Het Lentefeest. Er worden 5 dagkaarten weggegeven voor vrijdag 17 april en 5 dagkaarten voor zaterdag 18 april. Vertel waarom jij graag naar Het Lentefeest wilt en wie weet sta jij straks oog in oog met de grootste artiesten.

Raad en Win - Van Helden reclame-uiting
Raad waar en sinds wanneer de Van Helden reclame mast is geplaatst en win één van de tien relatiegeschenken.

WK voetbal quiz
De jongens nemen het op tegen de meisjes! Zorg dat je samen met zoveel mogelijk jongens of zoveel mogelijk meisjes punten scoort, want onder het winnende team wordt een tablet verloot!

Prijzen
1e prijs: LG LCD Flatscreen TV '26
2e prijs: Oranje trolley Pivot
3e prijs: Mini-koelkast
Prijs winnende team jongens of meisjes: Smart Tablet 9'7
Eerste 50 aanmelders bij de vraag 'Doe je mee?': Mini-hoorn

Tag en win een mini hoorn
Een actie voor de vroege vogels. Tag iemand die niet wakker te krijgen is en win één van de 50 
mini hoorns. Daar krijg je iedereen mee wakker!

Tag en win een ijskrabber
Komen die koude nachten er dan toch aan? Tag een echte koukleum en win één van de 10 ijskrabbers met warme handschoen.

Trainer Atlético Madrid viert feest
Atlético Madrid heeft FC Barcelona uitgeschakeld in de kwartfinales van de Champion League. Tijd voor een feestje. Verzin (vóór maandag 14 april '14) een onderschrift en maak kans op 1 van de 5 mini hoorns om mee te knallen op je eigen feestje. De leukste en/of origineelste winnen.

Zomerse bandenwissel weken
De bandenwisselweken zijn dit keer wel heel zomers. De zon schijnt buiten en het is de hoogste tijd voor zomerse cadeautjes. We gaan het bekende spelletje spelen, vul steeds de laatste zin aan. Wij beginnen met 'Ik ga op reis en ik neem mee een frisbee en een...' De volgende kan er van maken 'Ik ga op reis en ik neem mee een frisbee en een koeltas en een...' enz. Onder alle deelnemers gaan we 30 frisbees verloten.

Gezocht: testpanel
We zijn op zoek naar uitslapers en vroege vogels. Mensen die graag 's morgens nog even wachten met aankleden, of mensen die liever 's avonds meteen hun werkkleding uittrekken. Graag willen we 8 mensen vragen een By Walra badjas te testen en er een review (beoordeling) over te schrijven.

Vertel waarom jij en win
FEEST! We gaan 6 fans verrassen met kaarten voor Het Lentefeest. Er worden 2 + 3 dagkaarten weggegeven voor vrijdag 11 april en 2 + 3 dagkaarten en 2 + 2 VIP-kaarten voor zaterdag 12 april. Vertel waarom jij graag naar Het Lentefeest wilt en wie weet sta jij straks oog in oog met...

Laat je reactie achter op YouTube en win
1 van de inmiddels 93 filmpjes op ons YouTube kanaal gaat over pennen bedrukken. Door een leuke, handige, nuttige, etc. reactie achter te laten vóór maandag 31 maart '14, maak je kans op een eigen pen, gegraveerd met jouw voor- en achternaam. TIP! Klik op 'Abonneren' op onze pagina en blijf automatisch op de hoogte van nieuwe filmpjes. We zijn benieuwd naar je mening.

Raad het aantal bedrukte pennen
De Wereldleiders hebben een pen gekregen van € 240,- per stuk! Hoeveel bedrukte pennen had Gemeente Den Haag kunnen bestellen voor € 13.920,- (240x58)? Raad het vóór zondag 30 maart 2014 en win een prachtige gegraveerde pen met je voor- en achternaam.

Wereldwaterdag ‘selfie’
Op zaterdag 22 maart 2014 is het Internationale Wereldwaterdag. Een dag in teken van schoon water en energie. Door een ‘selfie’, een ‘water’ foto van jezelf (of andere gezinsleden), te delen op onze Facebookpagina, maak je kans op één van de vijf duurzame Dopper drinkflessen

Raad het aantal stappen
Jeroen is vanaf februari ’14 begonnen als stagair op de afdeling Marketing. Hij maakt grote stappen met o.a. het schrijven van nieuwe artikelen voor onze blog. Raad het aantal stappen, die Jeroen in de week van 24 februari 2014 bij Van Helden Relatiegeschenken zet en win een eigen stappenteller.

Zoek de verschillen
Samen een avondje uit. Zoek de 4 verschillen en win twee vrijkaarten voor de voorstelling
'De Gebroeders Fretz' in Theater De Lievekamp in Oss (wo 19 feb. ’14 - 20.15 uur). De eerste 20 goede inzendingen winnen.

Terug naar boven