In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Altijd en overal zichtbaar als logistieke partner!

Laat uzelf zien als logistieke transportpartner en verhoog op een subtiele en effectieve manier uw naamsbekendheid.

Uw medewerkers zijn uw ambassadeurs

De belangrijkste aanwinst van een logistieke organisatie zijn de medewerkers. Zonder hen zou logistiek nergens zijn. Waar zij ook naar toe reizen, iedere dag weer profileren zij zich niet alleen als een medewerker, maar ook als een visitekaartje van uw bedrijf. Het is ontzettend belangrijk om uw medewerkers een professionele uitstraling mee te geven. Denk bijvoorbeeld en bedrijfskleding bedrukt met uw logo, maar ook aan schrijfmappen en pennen met bedrukking.

Naast de professionele uitstraling wilt u uiteraard ook dat uw medewerkers vol tevredenheid en trots over u als organisatie zullen praten. Door ze regelmatig te verassen met een uniek geschenk, zoals een bedrukte reisbeker, zal de betrokkenheid bij de organisatie groter worden.

Werkkleding bedrukkenWeggevertjes bedrukken

 

Blijf altijd in het hoofd van uw potentiële klanten hangen

Naast de medewerkertevredenheid is de klanttevredenheid ook een zeer belangrijke KPI. Ook hier geldt dat een geregeld cadeautje ervoor kan zorgen, dat de klant zich betrokkenen voelt bij uw organisatie. Nog belangrijker, zij zullen zich gewaardeerd voelen. Daarnaast kunnen de bedrukte weggevertjes ook perfect dienen om uw naamsbekendheid te verhogen bij potentiële klanten. Deel bijvoorbeeld een bedrukt weggevertje uit tijdens een beurs of ander evenement.

Laat u inspireren door het speciaal geselecteerde assortiment voor de logistieke sector of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

(37 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven