In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bedrukt snoepgoed per stuk verpakt

Wanneer je snoepgoed laat bedrukken met je eigen logo, weet je dat je een succesvol geschenk in handen hebt voor iedere doelgroep. Want wie houdt er niet van een heerlijk snoepje? Het snoepgoed is al jarenlang een populaire weggever op grote evenementen, zoals beurzen, seminars en open dagen. Het snoepgoed dat per stuk verpakt is doet het hier extra goed. Met name bij een groot verloop is dit extra hygiënisch. Laat ook jouw eigen per stuk verpakte snoepgoed bedrukken en profiteer van een smaakvol resultaat.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Een divers aanbod per stuk verpakte snoepgoed

Het aanbod snoepgoed is zeer divers en ook in het aanbod enkel verpakte snoepgoed kun je alle kanten op. Van enkel verpakte chocolade tot single pack pepermunt, alles is mogelijk. En uiteraard is ook alles te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. Omdat de verpakking het erom doet bij per stuk verpakte snoepgoed, is dit ook het gene dat bedrukt wordt. Deze verpakkingen kunnen vaak all-over in full colour bedrukt worden. Hiermee kan je jouw snoepjes perfect laten aansluiten bij jouw huisstijl.

Tip: laat ook per stuk verpakte pepermunt bedrukken met je logo en zet deze in voor jouw eigen restaurant als verfrissende afsluiter van een diner. Hiermee zal je jouw klanten aangenaam verrassen.

Jouw single pack snoepgoed bestel je online

Wanneer je per stuk verpakt snoepgoed wilt inzetten voor jouw merk, kan je deze eenvoudig en snel online bestellen. Tijdens te online bestelling, kan je naast gewenste aantallen ook jouw bedrukkingswensen aangeven. Wanneer wij deze hebben ontvangen, zullen wij eerst een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld waarop je precies kunt zien hoe jouw bedrukte snoepjes eruit komen te zien. Is deze naar wens? Dan zullen wij het drukproces pas starten. Hiermee kunnen wij er altijd zeker van zijn dat het eindproduct voldoet aan jouw wensen.

Terug naar boven