In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gratis e-bike of mobiele airco bij je bestelling!

Cadeau actie! Ontvang tijdelijk een gratis cadeau, met een winkelwaarde tot wel €1499, bij afname van één van onze geselecteerde actieproducten. U kunt hierbij kiezen uit een gratis mobiele airco van het luxe merk Sencor of een gratis e-bike van het welbekende merk Puch. Daarnaast ontvangt u ook de gravering of één kleur bedrukking helemaal gratis bij de geselecteerde actie artikelen! Bekijk de actie artikelen »


Informatie over de Puch e-bikes

Ontvang gratis een Puch e-bike bij aanschaf van één van de geselecteerde actie artikelen. De elektrische fiets, met een actieradius van 80/110 km, heeft een verkoopwaarde van maar liefst €1.499! Verkrijgbaar in de kleuren matzwart en matbeige.


Informatie over de Sencor mobiele airco

Ontvang gratis een mobiele airco van Sencor bij aanschaf van één van de geselecteerde actie artikelen. De airco is te gebruiken in drie verschillende standen, namelijk koelen, ontvochtigen en ventileren.


Actie artikelen

Bekijk hieronder de actieproducten waarbij je een gratis Puch e-bike of Sencor airco cadeau krijgt.

Terug naar boven