0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Canvas tassen bedrukken

Canvas tassen zijn fris, hip en dragen fijn. Je komt deze overal op straat tegen en dat is niet voor niets. Deze praktische tasjes zijn namelijk klein op te vouwen en makkelijk mee te nemen, of de ontvanger van dit relatiegeschenk nou een boodschapje doet of onderweg is naar kantoor. Bedrukte canvas tassen zijn uitermate geschikt als goodiebag gevuld met andere relatiegeschenken met opdruk of als promotie-item.

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Canvas tas laten bedrukken

Bij Van Helden heb je de keuze uit vele canvas tassen om te laten bedrukken. Deze linnen tasjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en ook in meerdere kleuren te bedrukken. Hierdoor laat je de bedrukte canvas tassen helemaal aansluiten bij je huisstijl. Kies bijvoorbeeld voor een ruime katoenen schoudertas in het blauw, rood of geel of voor een witte katoenen handtas waarop je jouw logo groot af laat drukken. Deze canvas tasjes hebben een groot bereik en door de lage prijs van dit promotiemiddel is dit ook voor kleinere ondernemers een uitstekende manier om aan de naamsbekendheid te werken.

Geefmomenten canvas tas met logo

De canvas tas kent veel geschikte geefmomenten. Laat bijvoorbeeld canvas tassen bedrukken wanneer je binnenkort met jouw bedrijf op een beurs staat, of geef deze weg tijdens een opening of jubileum. Canvas tassen met logo zijn een ideaal weggevertje, omdat deze zowel praktisch als hip zijn. Daarnaast heb je een groot drukoppervlakte, waardoor je niet alleen je logo kwijt kunt maar ook je bedrijfsnaam, een slogan of tekst en/of je contactgegevens. Met deze duurzame bedrukte tassen laat je aan jouw doelgroep en relaties zien waar jouw bedrijf voor staat. Wil je meer duurzame tassen met opdruk bekijken? Neem dan een kijkje bij de bedrukte jute tassen en de katoenen tassen met opdruk .

Bedrukte canvas tas voor iedere doelgroep

Met een canvas tas met opdruk maak je iedere doelgroep blij. Jouw zakelijke relaties gebruiken de tas om op een beurs papieren, pennen en andere items met zich mee te tillen, terwijl je klanten de tas gebruiken wanneer ze boodschappen halen of eventjes de stad in gaan. Hierdoor geniet je van zeer veel exposure waar je maar een kleine investering voor hoeft te doen. Is je budget iets groter? Dan valt het aan te raden om de bedrukte canvas tas te vullen met een aantal andere leuke relatiegeschenken met opdruk, zoals bijvoorbeeld een dopper met logo en een pen en notitieboek met logo.

Canvas tas laten bedrukken

De mogelijkheden voor het bedrukken van tassen zijn eindeloos. Van tevoren ontvang je altijd een gratis digitale drukproef zodat je een beeld hebt van het eindresultaat. Pas wanneer jij akkoord bent, worden jouw canvas tassen bedrukt. Neem contact op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

Terug naar boven