In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Deze actie is verlopen

Deze actie is verlopen


 

Meer informatie over de Dopper Original Waterfles

De Dopper Original is een duurzame waterfles van Dutch Design. De herbruikbare fles voor kraanwater is, dankzij het formaat en de lichte materialen, eenvoudig mee te nemen en gaat het gebruik van plastic bekertjes en PETflessen tegen. De bovenzijde van de waterfles is los te draaien en te gebruiken als bekertje. De drinkfles zelf is gemaakt van PP en de witte beker is gemaakt van ABS. Deze materialen zijn volledig recyclebaar en zijn vrij van giftige en schadelijke stoffen. De Dopper Original heeft een inhoud van 450 milliliter en is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren. Bij Van Helden staan wij helemaal achter de missie van Dopper, daarom ontvangt u tijdelijk twee gratis Dopper Original waterflessen bij uw order!
 

De missie van Dopper

Wereldwijd zorgen wij jaarlijks voor een enorme hoeveelheid plastic afval waarvan slechts één procent wordt gerecycled. De helft van het plastic dat wij gebruiken wordt tevens na gebruik direct weggegooid. Veel van het plastic afval belandt bovendien in de oceanen. Onderzoek wijst uit dat maar liefst één miljoen zeevogels en honderdduizend zeezoogdieren overlijden door het plastic in de oceanen.

Dopper heeft als missie om het plastic afval te verminderen en de toegang tot veilig drinkwater overal ter wereld te vergroten. Dit doet Dopper onder andere via hun eigen stichting, de waterflessen en door meer bewustwording te creëren.
 

De Dopper Foundation

In 2013 heeft het bedrijf Dopper de ‘Dopper Foundation’ opgericht. Van de totale netto verkoop omzet van Dopper doneert het bedrijf 5% aan de stichting. De Dopper Foundation werkt samen met onder andere Simavi in Nepal voor drinkwater en sanitatie projecten. Daarnaast zorgt de stichting door middel van de ‘Dopper Water & Waste Academy’ internationaal voor meer kennis over de impact van plastic afval en de kracht van kraanwater. Dit doet de stichting onder andere via lezingen, workshops, evenementen en gratis lespakketten.

Terug naar boven