In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dopper bedrukken kleine oplage

Wil jij een relatiegeschenk Dopper weggeven maar wil jij geen grote massa’s bestellen? Je kunt de Dopper bedrukken in kleine oplage. Een Dopper bedrukken vanaf 10 stuks is een slimme zet wanneer je een selectief groepje relaties blij wilt maken met een origineel en duurzaam relatiegeschenk met logo.

De relatiegeschenk Dopper bedrukken in kleine oplage

De Dopper is een bekend fenomeen in Nederland en het buitenland. Het design, het verhaal en het gevoel dat de Dopper oproept, alles draagt bij aan het succes van de immens populaire drinkfles. Niet zo vreemd dat veel bedrijven een de Dopper drinkflessen bedrukken en weggeven als persoonlijk bedankje. De te bedrukken Dopper in kleine oplage bestellen is een uitkomst wanneer je deze wilt schenken aan een kleiner groepje belangrijke contacten. Je kunt een Dopper bedrukken met tekst of logo vanaf 10 stuks. Neem ook eens een kijkje bij onze dopper accessoires met logo.

Laat 10 stuks Dopper met je bedrijfslogo bedrukken

Een origineel relatiegeschenk vinden is niet altijd makkelijk. Een Dopper fles met bedrukking in kleine oplage is een leuk, praktisch en duurzaam aandenken aan je bedrijf. De fles, gemaakt om single-use plastic tegen te gaan, onderstreept maatschappelijk verantwoord ondernemen en zet zo jouw brand extra in de spotlight. Laat de Dopper in kleine oplage bedrukken om te laten zien waar jouw onderneming voor staat en tevens relaties op een slimme wijze te onderhouden. Naast Dopper flessen bedrukken vanaf 10 stuks kun je bij Van Helden ook andere drinkwaren bedrukken.

Voordelen van Dopper bedrukken in kleine oplage

Als je bepaalde relaties wilt onderhouden, biedt een Dopper in kleine oplage met logo bedrukken een uitkomst. Je wilt immers niet betalen voor relatiegeschenken met logo die je uiteindelijk niet gebruikt. Een kleine oplage Dopper flessen bedrukken geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om de relatiegeschenken met logo precies op de doelgroep aan te passen. Het ontwerp, de kleur en de opdruk, je kunt het precies op de relaties aan laten sluiten als je de Dopper in kleine oplage bedrukt. Zo heb je hét perfecte cadeau in handen voor die ene speciale relatie.

Welke Dopper variant laat jij in kleine oplage bedrukken?

Ga jij voor 10 stuks van de roestvrijstalen Dopper fles? Of laat jij de thermosfles Dopper in kleine oplage bedrukken zodat relaties warme koffie kunnen drinken uit een drinkfles met jouw logo erop? Zet je er een strak logo op of wil je een fullcolour foto bedrukt op 10 stuks Dopper flessen? Tijdens je bestelling geef je precies aan wat jouw wensen zijn. Voordat wij de kleine oplage Dopper drinkflessen bedrukken ontvang je een digitale proefdruk ter goedkeuring. Mocht deze niet aan je wensen voldoen kun je altijd nog wijzigingen aanbrengen.

Heb je vragen over de opdrukmogelijkheden of wil je weten of wij de door jou uitgekozen Dopper bedrukken in kleine oplage? Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Terug naar boven