In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gratis Dopper Original bij uw bestelling!

Ontvang tijdelijk een grijsblauwe Dopper Original cadeau bij uw bestelling vanaf €250 (excl. BTW). Het cadeau wordt automatisch toegevoegd aan uw winkelmand als het totaalbedrag van uw bestelling minimaal €250 (excl. BTW) bedraagt.

Elke klant krijgt maximaal één Dopper Original cadeau, ongeacht het totaalbedrag en het aantal bestellingen. Het is niet mogelijk een andere kleur Dopper te ontvangen als cadeau.

 

Over de Dopper Original
De Dopper Original is een klimaatneutraal geproduceerde drinkfles en is gemaakt van grondstoffen die C2C gecertificeerd zijn. De Dopper Original heeft een inhoud van 450 milliliter en is een Nederlands product. De bovenkant van de drinkfles kan tevens worden losgedraaid waardoor de bovenkant ook als beker kan worden gebruikt.

Wist u dat er momenteel naar schatting 4,7 miljard kilo plastic in onze oceanen drijft? Dopper heeft als missie om deze ‘plastic soep’ te verminderen. De Dopper Original kan namelijk, in tegenstelling tot PET flesjes, steeds opnieuw gebruikt worden. Daarnaast doneert Dopper per verkochte Dopper Original 5% van de verkoopprijs aan diverse goede doelen. Zo draagt Dopper bij aan MVO en drinkwaterprojecten van Simavi. Doormiddel van de projecten van Simavi worden er waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Terug naar boven