• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Dopper; de ideale drinkfles van Dutch Design

De Dopper: Het ideale flesje voor kraanwater!
De Dopper is niet alleen een drinkfles, maar ook een beker met een voetje. De Dopper is een must have drinkfles die je gemakkelijk met water bij kan vullen. Maak de drinkfles zo persoonlijk mogelijk door de kleur te kiezen die bij u en uw organisatie past: kies uit de kleuren blauw, groen, geel, paars, rood, roze of wit. Laat de Dopper bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of reclametekst om een uniek, persoonlijk geschenk te creëren. De Dopper waterfles bij Van Helden direct uit voorraad leverbaar.

MVO en Ontwikkelingshulp
De Dopper is een fles die perfect aansluit bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is daarom een ideaal relatiegeschenk voor u en uw relaties, klanten of doelgroep. De Dopper is een duurzaam, handig en mooi relatiegeschenk van Dutch Design. Daarnaast is de Dopper ook klimaatneutraal in Nederland geproduceerd.

Daarbij draagt de Dopper bij aan drinkwaterprojecten van Simavi. Per verkochte Dopper gaat namelijk 5% naar projecten voor het aanleggen van o.a. waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal. Uiteindelijk resultaat is dat 18.000 mensen in Nepal toegang krijgen tot veilig drinkwater en 2.000 huishoudens toegang krijgen tot schone sanitaire voorzieningen. Water uit de kraan is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend!

Bedrukken met naam of logo
Bij Van Helden bedrukt u Doppers al vanaf 30 stuks. Uw opdruk komt op de witte dop van de fles: hier is voldoende ruimte voor uw bedrijfsnaam en -logo. Door het grote, witte drukvlak zal uw logo altijd opvallen. Naast de standaard bedrukking tot vier kleuren op één zijde, zijn er nog andere opdrukmogelijkheden. Zo kan u de waterfles ook aan twee kanten bedrukken, of zelfs volledig in full-colour! Zo kan u bijvoorbeeld een foto op een Dopper laten drukken. Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen

Over de Dopper
De Dopper is een drinkfles van Nederlands design die steeds opnieuw gevuld kan worden. Hij is vaatwasserbestendig en kan eindeloos hergebruikt worden. Het is een flesje én glas ineen en leverbaar in 6 verschillende kleuren. Nu al te bestellen vanaf € 5,95 per stuk. Bekijk ook andere waterflessen.

back to top