Stone paper

Stone paper is een duurzaam alternatief voor papier gemaakt van bomen. Draag ook jouw steentje bij aan een beter milieu met duurzame relatiegeschenken gemaakt van Stone paper. Laat je verrassen door het diverse assortiment.

Sorteer op

5 producten

Swiss Peak Heritage RCS rPU steenpapier portfolio [A5]
Vanaf
€ 19,60
Impact stone paper hardcover notitieboek [A5]
Vanaf
€ 4,70
Stonepaper notitieboek [A5]
Vanaf
€ 2,88
Stonepaper notitieboek [B6]
Vanaf
€ 1,54
(1)
Impact steenpapier notitieboek Softcover [A5]
Vanaf
€ 4,32

Wat is Stone paper en hoe werkt het?

Stone paper is zoals de naam al aangeeft papier dat gemaakt is van steen. Maar dit papier bestaat niet alleen uit steen. Stone paper bestaat voor 80% uit caliumcarbonaat (kalksteen) en voor 20% uit kunststof (gerecycled HDPE). Stone paper is dus volledig boomvrij. Bij de productie komen er geen houtvezels aan bod, waarmee je ontbossing voorkomt. Ook de productie van Stone paper is duurzamer dan de productie van ‘echt’ papier. Zo is er bij de productie van Stone paper heeft water of chemicaliën nodig en zou er tijdens de productie ook minder CO2 uitstoot zijn.

Waarom kiezen voor Stone paper?

De keuze voor Stone paper wordt voornamelijk gebaseerd op het duurzame aspect dat hierboven aan bod is gekomen. Dit maakt het papier een duurzaam alternatief voor normaal papier. Daarnaast is Stone paper ook erg praktisch in gebruik. Dankzij de unieke samenstelling van het materiaal voelt het aan als echt papier, maar heeft het bijna dezelfde eigenschappen als plastic. Zo is Stone paper waterproof/waterbestendig en volledig biologisch afbreekbaar. Deze unieke eigenschappen geven Stone paper een meerwaarde dat zeker gewaardeerd zal worden.

Relatiegeschenken voorzien van Stone paper

Papier zit verweven in diverse relatiegeschenken. Het meest populaire papieren relatiegeschenk zijn notitieboekjes. In ons assortiment vind je steeds vaker notitieboekjes voorzien van Stone paper. Maar ook veel andere relatiegeschenken zullen voorzien worden van dit duurzame alternatief. Wanneer je jouw relaties verrast met relatiegeschenken van Stone paper, schenk je ze niet alleen iets praktisch en bruikbaars maar ook iets duurzaams. Met dit duurzame geschenk kan je jouw organisatie en merk positief op de markt brengen.

Bestel jouw Stone paper relatiegeschenken eenvoudig online

Al jouw Stone paper relatiegeschenken zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Binnen enkele stappen kan je al jouw wensen in kaart brengen en met één druk op de knop kan je deze naar ons toesturen. Nadat wij je wensen hebben ontvangen gaan wij aan de slag met een digitale drukproef Dit is een digitaal voorbeeld van het relatiegeschenk met jouw opdruk. Zo kan je precies zien of het relatiegeschenk aan jouw verwachtingen voldoet. Pas wanneer je helemaal akkoord met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo ben je zeker van een succesvol eindresultaat.