0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkope sleutelhangers

Goedkope sleutelhangers laat je bedrukken door Van Helden. Sleutelhangers zijn het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen. Door een sleutelhanger goedkoop te laten bedrukken, is dit relatiegeschenk toegankelijk voor ieder budget, of je nu een specifieke actie wilt promoten of je klanten en/of zakelijke relaties wilt verrassen met een praktisch en persoonlijk cadeau.

(31 artikelen gevonden)

Pagina's

Goedkope sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers met logo zijn leuke geschenkjes voor iedere doelgroep, want wie heeft nou geen sleutelhanger aan de sleutelbos hangen? Laat bijvoorbeeld goedkoop sleutelhangers bedrukken voor een open dag, wanneer je aan een beurs deelneemt of om uit te delen tijdens een festival of evenement. Je kiest zelf hoe je de goedkope sleutelhangers wilt personaliseren. Laat deze bijvoorbeeld bedrukken met je logo of bedrijfsnaam of kies ervoor om sleutelhanger met foto goedkoop te laten maken.

Goedkoop sleutelhangers laten graveren

Het graveren van de sleutelhanger zorgt voor een luxe uitstraling en je geeft de sleutelhanger hiermee een extra persoonlijke touch. Een gravering laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het relatiegeschenk, waardoor klanten en zakenrelaties dit zakelijke geschenk nog meer zullen waarderen. Kies voor metalen sleutelhangers of winkelwagenmuntjes om te graferen en deze van een specifieke boodschap te voorzien. Het laten graveren van een sleutelhanger kan goedkoop en al vanaf 30 stuks. De bedrukte of gegraveerde sleutelhangers zijn ook uitstekend te combineren met andere originele weggevertjes met bedrukking

Sleutelhanger met foto: goedkoop en op maat

Een gepersonaliseerde sleutelhanger met foto is een uitstekende manier om jouw bestaande klanten of zakenrelaties te bedanken voor hun loyaliteit. Van Helden beschikt over een uitgebreid assortiment aan sleutelhangers die je op alle gewenste manieren kunt personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de sleutelhanger voorzien van een foto van jouw bedrijfslogo of van een productfoto van een campagne waar je samen met de ontvanger aan hebt gewerkt. Ook erg leuk: voorzie de bedrukte sleutelhanger van jouw contactinformatie zodat je potentiële leads direct een visitekaartje meegeeft op een creatieve manier. Relatiegeschenken met logo dragen op deze manier ook bij aan jouw bedrijfsdoelen.

Sleutelhanger goedkoop laten bedrukken; bestel online!

Bij Van Helden kun je jouw sleutelhangers met opdruk gemakkelijk en snel online bestellen. Kies voor de gewenste sleutelhanger en personaliseer deze met een tekst, afbeelding of je slogan. Tijdens de bestelling kun je precies aangeven hoeveel sleutelhangers je wilt bestellen en hoe deze eruit moeten komen te zien. Na de bestelling ontvang je een gratis proefdruk ter goedkeuring en nadat de proefdruk is goedgekeurd gaan wij voor je aan de slag. Je ontvangt jouw gepersonaliseerde sleutelhangers zo snel mogelijk thuis en deze worden gratis verzonden.

Meer weten of heb je hulp nodig bij het bedrukken van jouw sleutelhangers? Neem contact met ons op.

Terug naar boven