In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gratis eindejaarspakket bij je bestelling

Wij hebben een uniek eindejaarsgeschenk voor jou klaarliggen! Een leuk extraatje om de laatste maanden van het jaar nóg leuker te maken. Bestel je vóór 15 november jouw relatiegeschenken met een minimale orderwaarde van € 250, dan ontvang je dit goedgevulde eindejaarspakket t.w.v. € 80 van ons cadeau! Om het pakket te ontvangen gebruik je de actiecode 'pakket21' 


Actiecode: pakket21

 

Voorwaarden: Geldig van 1-11-2021 t/m 14-11-2021 bij bestellingen met een minimale waarde van €250 (excl. BTW). Niet geldig i.c.m. andere acties, actiecodes, Dopper, kerstpakketten of reeds geplaatste en lopende orders, en reeds overeengekomen prijzen in lopende offertes. Maximaal één pakket per klant. Voor het pakket geldt op=op.

 Inspiratie nodig? Ontdek de populaire thema's:

EindejaarsbrochureEindejaar brochure » BrievenbusgeschenkenInspiratie voor door de brievenbus » EindejaarsgeschenkenInspiratie voor het eindejaar » KerstgeschenkenInspiratie voor de kerst »
 
 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »

 

Terug naar boven