0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Gratis eindejaarspakket bij je bestelling

Ga jij dit jaar je relaties ook verrassen met een uniek relatiegeschenk? Dan is dit hét moment om je relatiegeschenken te bestellen. Tijdelijk verrassen we alle klanten die een bestelling plaatsen met een minimale orderwaarde van € 250 met een exclusief eindejaarspakket gevuld met allerlei luxe en feestelijke geschenken. Om het pakket te ontvangen gebruik je de actiecode 'pakket20' 


Actiecode: pakket20

 

LET OP: Door de grote interesse zijn de pakketten helaas op. Om toch iedereen blij te maken met een mooi eindejaarspakket hebben wij nieuwe pakketten beschikbaar gesteld. Deze kunnen afwijken van bovenstaande afbeelding. Bij vragen kan je contact met ons opnemen.

Voorwaarden: Geldig van 3-11-2020 t/m 15-11-2020 bij bestellingen met bedrukking met een minimale waarde van €250 (excl. BTW en o.b.v. de websiteprijzen). De actie is niet geldig op lopende orders en offertes of i.c.m. Dopper en op=op artikelen.
 Inspiratie nodig? Ontdek de populaire thema's:

Geschenken voor thuiswerkersGeschenken voor thuiswerken » BrievenbusgeschenkenInspiratie voor door de brievenbus » EindejaarsgeschenkenInspiratie voor het eindejaar » KerstgeschenkenInspiratie voor de kerst »
 
 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »

 

Terug naar boven