0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Jute tassen bedrukken

Jute tassen met logo zijn een ideaal relatiegeschenk. Een jute tas is praktisch, extreem sterk en herbruikbaar waardoor dit een zeer duurzaam relatiegeschenk is. De jute tas wordt door jouw zakelijke relatie bijvoorbeeld gebruikt om papieren mee te nemen naar een vergadering, de boodschappen te halen of tijdens een weekendje weg of vakantie. Hierdoor geniet jouw bedrijf van veel exposure en is de jute tas ook een uitstekend promotiemiddel.

Milieuvriendelijke jute tassen

Jute tasjes zijn, evenals bedrukte canvas tassen en bedrukte linnen tassen, ecologisch verantwoord. Dit relatiegeschenk past dus uitstekend bij een bedrijf dat een groene uitstraling heeft en wil helpen bij het gezond houden van onze planeet. Het materiaal heeft een natuurlijke oorsprong en is hernieuwbaar. Om te besluiten welke jute tassen je wilt laten bedrukken, is het belangrijk om je marketingdoel voor ogen te hebben. Zo kun je jouw naamsbekendheid vergroten door jute tasjes bedrukken of kies je voor papieren tassen met opdruk om een kortlopende marketingactie te ondersteunen. Jouw meest gewaardeerde zakenrelaties verras je voorafgaand aan een vergadering met een luxe jute tas inclusief bedrukte pen en notitieblok met logo.

Jute tassen met logo

De tassen hebben een groot drukoppervlak, waardoor je het niet alleen bij een logo hoeft te laten als je jute tassen laat bedrukken. Er is genoeg ruimte voor een extra tekst, jouw slogan, contactgegevens of bijvoorbeeld een grotere afbeelding. Hierdoor valt de tas direct extra op en trek je veel bekijks. De jute tassen worden bedrukt door middel van de zeefdrukmethode. Hierdoor kunnen er meerdere kleuren gebruikt worden. Heb je een specifieke doelgroep voor ogen waar een andere tas beter bij aansluit? Bij Van Helden heb je een ruime keuze uit tassen om te bedrukken, van reistassen en rugtassen tot toilettassen en koeltassen. Ook tassen in kleine oplage laten bedrukken behoort tot de mogelijkheden

Goedkoop jute tasjes bedrukken

Bij Van Helden kun je verschillende soorten jute tassen bedrukken met jouw bedrijfslogo, slogan of contactgegevens. Je hebt een ruime keuze uit diverse modellen, kleuren en drukposities. Na het uitzoeken van de gewenste jute tas, kun je de bedrukking uploaden en ontvang je een digitale proefdruk. Is deze helemaal naar wens? Dan keur je de proefdruk goed en gaan wij voor je aan de slag met het bedrukken van jouw jute tasjes met logo.

Heb je nog vragen over de verschillende opties of weet je niet welk bedrukt relatiegeschenk het beste aansluit bij jouw doelen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de beste relatiegeschenk of promotiemiddel en voorzien je van een persoonlijk advies.

Terug naar boven