In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Linnen tassen bedrukken

Een linnen tasje is een hip en praktisch relatiegeschenk. Een linnen tas met logo wordt haast dagelijks gebruikt, waardoor jouw logo bij veel mensen in beeld komt. Linnen tasjes bedrukken biedt vele mogelijkheden. Bedruk deze met jouw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens, slogan of zelfs een foto. Zo val jij gegarandeerd op in de menigte en vergroot je jouw bereik.

Linnen tasjes bedrukken als ideale giveaway

Linnen tassen bedrukken met logo is ideaal wanneer je op zoek bent naar een leuk weggevertje. Deel deze uit tijdens een open dag, een beurs of ter ondersteuning van een marketingactie. Er is veel ruimte op de linnen tassen waardoor je hier van alles op kwijt kunt, zoals je logo, bedrijfsnaam en een originele tekst. Link de giveaway bijvoorbeeld aan een actie op social media door de tassen te bedrukken met een specifieke hashtag. Zo geniet je van een groot bereik terwijl je maar een klein budget hoeft in te zetten.

Linnen tassen bedrukken voor iedere doelgroep

In het brede assortiment van relatiegeschenken met logo vind je altijd een relatiegeschenk dat past bij jouw bedrijf en doelgroep. Laat bijvoorbeeld linnen tasjes bedrukken waar je jouw werknemers mee verrast tijdens een vergadering. Je kunt het linnen tasje natuurlijk ook vullen met een aantal andere leuke relatiegeschenken, zoals een luxe pen met opdruk en een bedrukte dopper drinkfles. Tijdens een beurs doen linnen tasjes met logo het altijd erg goed. De ontvanger kan deze direct gebruiken en zorgt zo voor meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Duurzaam relatiegeschenk

Een linnen tas met jouw logo en bedrijfsnaam is niet alleen een praktisch relatiegeschenk, maar ook een duurzaam geschenk. Dit tasje kan keer op keer gebruikt worden, bij het boodschappen doen, mee naar werk of een dagje uit. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. Katoenen tassen bedrukken of jute tassen bedrukken kan ook een goede optie zijn voor jouw bedrijf als je op zoek bent naar een duurzaam relatiegeschenk.

Linnen tassen laten bedrukken met logo? Bestel direct online

Of je nu op zoek bent naar een leuke verrassing voor zakelijke relaties, jouw medewerkers of een origineel weggevertje: met de linnen tas haal je een populair geschenk in huis. Met bedrukte linnen tassen bereik je niet alleen jouw relaties, maar ook mensen op straat, in de supermarkt en op reis. Val extra op door je logo te laten drukken in combinatie met een slogan of tekst. Na het toevoegen van jouw personalisaties ontvang je altijd eerst kosteloos een proefdruk. Zo weet je zeker dat jouw bestelling aan je wensen voldoet. Na akkoord gaan wij direct voor je aan de slag. Heb je nog wat hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte bedrukte tassen? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

 

Terug naar boven