Gepersonaliseerde paraplu’s

Een gepersonaliseerde paraplu is een uitstekend relatiegeschenk. Het geschenk is praktisch, wordt zeer gewaardeerd en komt altijd van pas in het regenachtige Nederland. Daarnaast heeft een paraplu met logo een grote exposure waardoor jouw bedrijfslogo door veel mensen gezien wordt. Zo geef je niet alleen gewaardeerde bedrukte relatiegeschenken weg, maar profiteer je zelf ook van meer naamsbekendheid. Van Helden heeft een uitgebreid assortiment aan paraplu’s die je geheel naar wens kunt laten bedrukken, bijvoorbeeld met een originele tekst, je bedrijfslogo of je slogan.

Paraplu laten bedrukken met tekst

De paraplu is voor iedereen een praktisch geschenk en dit relatiegeschenk valt dan ook altijd goed in de smaak. Hierdoor heeft de bedrukte paraplu een brede doelgroep. Geef deze bijvoorbeeld cadeau aan buitenlandse zakenrelaties die op bezoek zijn, aan je meest gewaardeerde klanten of als verrassing aan je medewerkers. Er zijn zeer veel geefmomenten te bedenken waarop je een gepersonaliseerde paraplu cadeau kunt doen. Zo kun je deze uitdelen wanneer jouw bedrijf op een beurs staat, tijdens open dagen of andere evenementen in het voorjaar, de herfst en de winter. Ook wanneer er een ’s zomers evenement op de planning staat, is een paraplu met tekst een goed idee, want je weet maar nooit wanneer je wordt overvallen door een zomerse bui.

Laat diverse modellen paraplu’s personaliseren

Een regenbui in Nederland gaat vaak gepaard met heftige wind. Laat bijvoorbeeld hoogwaardige stormparaplu’s bedrukken zodat je zeker weet dat de paraplu tegen hoge windstoten bestand is. De ontvanger hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over stormachtig weer en komt zeker weten droog op de volgende afspraak aan. Senz paraplu bedrukken? Dit is absoluut een relatiegeschenk waarmee je zakenrelaties of medewerkers blij maakt. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en oplages en kiest zelf voor een opdruk met logo, tekst of slogan.

Paraplu’s in kleine oplage laten bedrukken? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden!

Bedrukte paraplu’s online bestellen

Wil jij paraplu’s bedrukken als zakelijk geschenk of om weg te geven als merchandise? Bij Van Helden kun je jouw gepersonaliseerde paraplu’s eenvoudig, snel en goedkoop online bestellen. Je hebt de keuze uit diverse modellen, kleuren en oplages en profiteert van gratis levering. Daarnaast ontvang je eerst een gratis digitale proefdruk. Tijdens het bestelproces kun je exact aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen je logo op de paraplu te laten drukken of ook een tekst en/of bedrijfsnaam. Wanneer jouw geselecteerde producten op voorraad zijn ontvang je deze al binnen 8 werkdagen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.