Paraplu's bedrukken

Een paraplu bedrukt met uw logo: een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Paraplu’s komen namelijk altijd van pas, zeker hier in Nederland. Het ene moment schijnt de zon en het andere moment kan het met bakken uit de hemel komen. Zorg ervoor dat uw relaties en medewerkers voorbereid zijn op dit soort momenten. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en laat de paraplu geheel naar wens bedrukken, bijvoorbeeld met logo en/of originele tekst. 

(61 artikelen gevonden)

Pagina's

Keuze uit vele bedrukte golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en meer!

Bij Van Helden vindt u bedrukbare paraplus in verschillende soorten, maten en kleuren. In ons assortiment vindt u onder meer opvouwbare paraplu’s met opdruk, bedrukte golfparaplu’s en poncho’s met bedrukking. Ook bieden wij diverse bedrukte stormparaplu’s aan, waarvan een aantal zelfs tegen windstoten van 100 km/uur bestand is. Bent nu op zoek naar een hoogwaardig relatiegeschenk? Neem dan een kijkje in ons assortiment bedrukbare Senz paraplu’s. Dit zijn duurzame relatiegeschenken van goede kwaliteit en die een aerodynamisch design hebben. 

Paraplu als geschenk voor iedere doelgroep

Dankzij ons regenachtige kikkerlandje komt een paraplu regelmatig van pas. Aangezien de regen voor niemand een uitzondering maakt, is een paraplu voor iedereen een handig gebruiksmiddel. Het geven van een paraplu’s als relatiegeschenk valt dan ook altijd bij iedereen in de smaak. Ongeacht leeftijd, geslacht, inkomen en ga zo maar door. Heeft u als bedrijf dan ook een brede doelgroep? Met een paraplu zit u altijd goed!

Gepersonaliseerde paraplu’s voor verschillende geefmomenten 

Het weggeven van relatiegeschenken kan op veel verschillende momenten. Uiteraard leent niet ieder geschenk zich uit voor ieder moment. Een paraplu echter wel. Doordat het breed inzetbaar is qua ontvangers, is het ook breed inzetbaar qua geefmoment. Met name als u deelneemt aan beurzen, open dagen en evenementen in de herfst, is een paraplu een uitstekend promotiemiddel om uit te delen. Maar gezien ons regenachtige land, lenen ook andere seizoenen zich hier prima voor. 

Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s uit tijdens (outdoor) evenementen of geef de paraplu’s cadeau aan uw reizende relaties. Er zijn genoeg geefmomenten, waar u op in kunt haken met bedrukte paraplu’s. Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Vergeet echter niet op de paraplu te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Zo genereert u meer bereik en profiteert u van meer naamsbekendheid. 

Verras uw relaties met een originele paraplu met opdruk

Heeft u de juiste paraplu voor uw relaties gevonden? Laat ze dan meteen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, website en/of andere tekst. Uw relaties blijven voortaan droog onder uw naam. U kunt de paraplu’s bedrukken op één of meerdere segmenten. U kunt zo de paraplu geheel naar wens personaliseren. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies op maat

Blader ook eens door de paraplu's inspiratiegids

Paraplu bedrukken inspiratie