In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Parker pennen: prachtig assortiment Parker pennen, pennensets en vulpotloden.

U zoekt schitterende Parker pennen voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Bij Vanhelden.nl hebben wij een ruim assortiment en bieden wij u bijvoorbeeld de Parker Vector, Parker Jotter, Parker Frontier, Parker Dimonite en de Parker Classic aan.

Natuurlijk kunnen wij uw Parker pennen graveren, etsen of bedrukken met uw logo en/of tekst. 

Uw Parker relatiegeschenk is overigens uitstekend te combineren met een fraaie lederen schrijfmap, die uw geschenk of waardering nog eens extra onderstreept en ook completeert. Kortom Vanhelden.nl heeft alles in huis om u te voorzien van het juiste geschenk voor uw relaties.

U kunt een collectie Parker pennen samenvoegen in mooie schrijfsets waarin u nog extra uw boodschap kunt meegeven. In een schrijfset kunt u de ballpoint combineren met een vulpotlood of vulpen.

Naast de exclusieve balpennen en rollerballs van Parker voorziet ons assortiment tevens de merken Waterman, Charles Dickens, Cross en Balmain. Met de titel Van Helden Select ballpoint hebben wij een exclusieve geïmporteerde collectie ballpoints en vulpotloden samengesteld, die elders niet verkrijgbaar zijn.

Voor een volledig overzicht zoekt u op exclusieve pennen.

Meer informatie en/of persoonlijk advies m.b.t. bedankjes op maat?
Bel naar één van onze ervaren verkopers via 0344 - 64 02 00 of vul het contactformulier in. 

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven