Cross pennen graveren

Verras je relaties met een luxe geschenk en geef ze een gegraveerde Cross pen cadeau. Deze pennen staan voor elegantie en luxe en zijn perfect als jubileum- of eindejaarsgeschenk. Laat je verrassen door het brede assortiment hieronder.

Cross pennen: pennen van ‘juweelkwaliteit’

Op het gebied van luxe pennen is Cross een toonaangevende speler. Al meer dan 170 jaar maken zij de meest elegante en luxe pennen. De pennen hebben elk een persoonlijke stijl en de liefde en passie die Cross in zijn pennen steekt is direct zichtbaar. Dit maakt iedere Cross schrijfwaar een perfect relatiegeschenk om in te zetten bij speciale gelegenheden. Met de Cross pennen schenk je jouw relaties niet alleen een praktische pen, maar ook luxe, elegantie en nog veel meer.

Voor ieder gelegenheid een passende Cross balpen

Het assortiment Cross is heel divers. Je kunt kiezen voor diverse luxe balpennen, maar je hebt ook de keuze uit diverse schrijfset. Voor iedere gelegenheid is er een passende Cross pen te vinden. Zo kun je een schrijfset laten graveren en bijvoorbeeld cadeau geven tijdens het eindejaar of een jubileumviering. Hiermee verras je jouw relaties met een extra luxe geschenk, dat hun nog jaren bij zal blijven. Alle Cross pennen worden gelevers in een luxe geschenkdoos. Kant en klaar om weg te geven aan jouw relaties.

Bestel jouw gegraveerde Cross pen direct online

Via onze website kunt jij heel eenvoudig jouw Cross pennen bestellen. In slechts enkele stappen kun je al je bedrukkingswensen doorgeven. Zo is het naast een gravering van jouw logo of tekst ook mogelijk om de pennen te personaliseren met de namen van de ontvangers. Hiermee wordt het een extra persoonlijk geschenk. Wil jij Cross pennen personaliseren? Neem dan contact met ons op.

Binnen slechts enkele werkdagen heb jij jouw gegraveerde Cross pennen in huis en zijn ze klaar om uit te delen aan jouw doelgroep.