In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tassen bedrukken full colour

Wil jij tassen bedrukken met logo en wil je extra opvallen? Dan valt het aan te raden om de tassen te laten bedrukken in full colour. Er zijn verschillende soorten tassen die je full colour laat bedrukken, van luxe koffers en trolleys met logo tot bedrukte weekendtassen en draagtassen met opdruk. Deze tassen zijn eenvoudig te bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo en een tekst of slogan.

(47 artikelen gevonden)

Pagina's

Tassen met logo cadeau geven: effectieve marketingtool

Er zijn vele manieren om bedrukte tassen in te zetten als marketingtool. Dit praktische relatiegeschenk wordt veel gebruikt door de ontvanger, waardoor dit een uitstekende manier is om aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk te werken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope tassen met logo die je uitdeelt tijdens een evenement, beurs of in-house dag of ga voor bedrukte eco tassen die aansluiten bij het groene imago van jouw bedrijf. Potentiële klanten worden blij van een handige en compacte draagtas. Laat bijvoorbeeld tassen bedrukken voor beurzen en opendagen en stop hier direct promotiemateriaal in, zoals flyers en informatieboekjes. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je geeft een mooi relatiegeschenk weg dat ook functioneert als marketingtool voor lead generatie. 

Full colour tassen bedrukken voor branding

Tassen met full colour opdruk kunnen de branding van jouw bedrijf uitstekend ondersteunen. Je kunt deze namelijk perfect aan laten sluiten bij de identiteit van jouw organisatie. Kies voor plastic tassen of weekendtassen in de kleur van jouw organisatie of laat een papieren tas bedrukken in jouw huisstijl. Wanneer je dit promotiemiddel in wilt zetten ter ondersteuning van jouw branding en personalisatie is het essentieel dat je consistent gebruik maakt van kleur, lettertype en uitstraling van de relatiegeschenken met logo.

Promotietas met full colour logo

Je kunt het resultaat van jouw investering meetbaar maken door de door jou bedrukte promotietassen te verbinden aan een online platform. Laat jouw canvas tassen, plastic tassen of jute tassen niet alleen bedrukken met je logo maar bijvoorbeeld ook een QR-code die leads direct naar een landing page leidt. Op deze manier kun je inzichtelijk maken wat het resultaat van jouw marketingactie is en hoeveel leads je hebt gegenereerd met het uitdelen van dit relatiegeschenk. Ook kun je het weggevertje bijvoorbeeld koppelen aan een actie op social media. Gebruik full colour bedrukte tassen om jouw online campagne de nodige aandacht te geven in de offline wereld.

Online tassen bedrukken full colour

Je kunt jouw tassen online helemaal naar wens laten bedrukken. Kies voor een tas in de gewenste kleuren en gewenste oplage, upload je logo en voeg desgewenst een tekst of andere opdruk toe. Voordat wij aan de slag gaan, ontvang je een drukproef op de mail, zodat je zeker weet dat jouw bestelling naar wens is. Hulp nodig? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

Terug naar boven