Kinderkleding bedrukken

Ook de jongere doelgroep kan je verrassen met een leuke t-shirt of polo bedrukt met logo en/of tekst. In ons brede assortiment vind je diverse kinder t-shirts, polo’s en nog veel meer. Allen klaar om te voorzien van jouw eigen opdruk. Laat je inspireren door het assortiment en profiteer.

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Kinderkleding met opdruk voor een groot bereik

Wanneer je denkt aan een relatiegeschenk voor kinderen, denk je misschien niet gelijk aan een bedrukt kledingstuk. Toch is het één van de meest effectieve geschenken om in te zetten. Met bedrukte kinderkleding maak je zowel de jongeren als de ouders blij. Hiermee sla je twee vliegen in een klap. Je geeft ze een praktisch geschenk dat zij keer op keer kunnen dragen en werkt tegelijkertijd aan je naamsbekendheid. Bovendien wordt de bedrukking op jouw kinder t-shirt of polo niet alleen gezien door de dragen, maar ook daar al hun relaties. Dat is nog eens een efficiënte inzet van jouw marketingbudget.

Voor ieder gelegenheid bedrukte kinderkleding

Wanneer zet je bedrukt kinderkleding in? Daar zijn verschillende gelegenheden voor. Zo worden bedrukte kindershirt vaak ingezet op scholen. Bijvoorbeeld om een verdeling in groepen te maken of om de zichtbaarheid van de kinderen te verhogen tijdens schoolreisjes. Een ander belangrijk gelegenheid is tijdens sportevenementen. Ook hier doen bedrukte kindershirts het goed om bijvoorbeeld teams te verdelen. De kinderen zullen zich onderling verbonden voelen en wanneer je de kindershirts laat bedrukken met jouw logo en/of een leuke tekst is dit direct een mooi aandenken. Jaren later zullen zij het bedrukte kindershirt weer uit de kast halen en is jouw merk nog steeds zichtbaar.

Kinderkleding laten bedrukken? Dit zijn de mogelijkheden

Voor het bedrukken van kinderkleding dien je te letten op verschillende aspecten. Allereerst heb je de bedrukking waar je veel mee zou kunnen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een t-shirt te bedrukken met een groot logo op de voor- of achterzijde, maar je kunt kiezen voor een subtiele opdruk op bijvoorbeeld de borst. Daarnaast is de opdrukkleur ook belangrijk. Deze is afhankelijk van welk kleur kindershirt je kiest. Bij een neutraal shirt kan je kiezen voor een kleurrijke opdruk, bijvoorbeeld in je eigen PMS kleuren. Wanneer je een gekleurde shirts kiest, dan kies je het beste voor een neutrale opdruk, zodat deze goed opvalt.

Jouw bedrukte kinderkleding bestel je online

Wanneer je jouw shirt en opdruk hebt gekozen, kan je al je wensen doorgeven tijdens het online bestelproces. Eventueel is het ook mogelijk om deze telefonisch door te geven, als je bijvoorbeeld nog advies zou willen. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen zullen wij een drukvoorbeeld maken. Dit is een digitale drukproef waarop je precies kunt zien hoe jouw kinderkleding met opdruk eruit komt te zien. Nadat je jouw akkoord op de drukproef hebt gegeven, zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.