In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Zo zet u relatiegeschenken optimaal in bij uw event

Met goedgekozen relatiegeschenken vergroot u het succes van uw event. Het is heel gebruikelijk om tijdens events  (bijv. (vak)beurs, seminar, bedrijfsuitje, open dag, cursus, training) relatiegeschenken weg te geven. Met een leuke of opvallende attentie kunt u tijdens het event immers;

- de aandacht van mensen trekken - zodat ze ook úw stand
  bezoeken
- mensen nieuwsgierig maken - zodat ze deelnemen aan uw workshop
- mensen bedanken - versterken van het contact
- verkoop genereren - met een aanbod dat alleen tijdens het event geldig is

Uit onderzoek is bekend geworden dat relatiegeschenken de meeste impact heeft.

DE VOORBEREIDING
Wist u dat u deze resultaten ook in het voortraject al kunt bereiken? Nodig uw klanten en prospects uit voor uw event middels een uitnodiging met een kleine attentie. En stuur kort voor het event nógmaals een gimmick, om uw klanten en prospects nog eens te herinneren en te verleiden tot een bezoek. Recent PostNL onderzoek wijst uit dat een ‘bobbel’ in een envelop tot wel twee keer zoveel respons leidt. Zelfs de kleinste gimmick kan de respons al verhogen.

DE FOLLOW UP
Uw event zit erop en u heeft uw doelstelling bereikt. U kunt dat succes echter versterken door ook ná het event relatiegeschenken  in te zetten. U kunt direct na afloop een attentie meegeven - ‘bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens beurs X’. Of u kunt enkele dagen na het event een geschenk toesturen, eventueel samen met een aanbieding.

Nu de naam van uw organisatie al onder de aandacht is geweest van uw doelgroep, is de attentiewaarde extra hoog. Deze persoonlijke blijk van aandacht en de timing ervan maakt het relatiegeschenk extra waardevol.

NUTTIGE THEMAPAGINA'S & NIEUWSBERICHTEN
- Het populairste strooigoed op beurzen
- Hoe Schilder^sCOOL relatiegeschenken gebruikt bij promotiemomenten
- Jubileum cadeaus en luxe relatiegeschenken bedrukken
- Seminar organisatie: bestel hier uw leuke en handige promotionele artikelen
- Congres organisatie: bestel hier uw leuke en handige promotionele artikelen
- Workshops: bestel hier uw leuke en handige promotionele artikelen
- Bedankjes zoals Trouwbedankjes en Huwelijksbedankjes (Tip)
- Schoolreisje of schoolfeest: geschenkjes voor kinderen

GEEFKALENDER
Door het jaar heen zijn er veel ‘geefmomenten’ waarop u relatiegeschenken kunt geven. Naast de open dagen, jubilea en tijdens beurzen kunt u ook denken aan gedenk- en feestdagen (o.a. Kerst, Eindejaar, Pasen, Secretaressedag, Koninginnedag). Maar er zijn nog veel meer originele ‘geefmomenten’
> Bekijk onze geefkalender

Vragen of persoonlijk advies?
Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (8 - 20 uur / ma - vr), via het contactformulier of Live Chat.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven