Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Auto premiums

Autopremiums zijn leuke geschenken om weg te geven aan personeel en relaties. Bovendien zijn deze premiums niet weg te denken uit uw dashboardkastje. U heeft keuze uit talloze artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een parkeersschijf, een zonnebril of een creditcardhouder voor uw rijbewijs en kentekenbewijs. Daarnaast bieden wij u nog veel andere praktische geschenken welke onmisbaar zijn in de auto, zoals EHBO sets, ijskrabbers en veiligheidshesjes. Deze autopremiums zijn ideaal als promotiemateriaal voor de autobranche zoals autogarages.

Uw auto premiums bedrukt met logo

Uiteraard kunnen wij uw premiums en geschenken voorzien van uw eigen logo en/of originele tekst. Bedrukte auto-artikelen vallen beter op onder de doelgroep, en daarom ook raadzaam om toe te voegen aan uw premium. En niet alleen zal dit door uw doelgroep gezien worden, ook door men die met de betreffende persoon in de auto zit. Zo creëert u een sneeuwbaleffect en dat zorgt voor nog meer awareness rondom uw bedrijf/merk. 

Praktische auto premiums gepersonaliseerd

Zoals eerder genoemd zijn de mogelijkheden wat betreft auto premiums erg divers. Zo kunt u kiezen om een praktische drinkbeker cadeau te doen maar ook om een mini koelkast weg te geven als luxe relatiegeschenk. Uiteraard is dit compleet afhankelijk van de soort relatie die u heeft met de betreffende ontvanger, maar ook met dat wat past bij uw bedrijf of merk. Heeft u moeite met het kiezen van een passend geschenk? Dan kunt u er altijd zelf voor zorgen dat een specifieke premium past bij uw bedrijf. Maar hoe? Dit doet u eenvoudig door een bedrukking toe te voegen aan het auto-artikel. Bedrukte sleutelhangers zijn hiervan een goed voorbeeld. Deze kunt u voorzien van uw logo en bedrijfsnaam, zo bent u verzekerd van een goede match tussen uw bedrijf en het relatiegeschenk. 

Bestel auto premiums snel en eenvoudig online

Voor al uw auto relatiegeschenken zit u goed bij Van Helden! Wij hebben een breed aanbod in auto premiums waardoor er altijd wel een geschenk tussen zit die bij u en uw bedrijf past. Zo is een auto wasset altijd een goed idee om te geven. Dit is namelijk een geschenk waarmee elke autorijder wel raad weet. Niet alleen is dit een praktisch geschenk, het is tevens een effectief promotie artikel als we het hebben over reclame. Wij zorgen namelijk voor een mooie en strakke bedrukking op auto artikelen. Deze bedrukking kunt u eenvoudig aanvragen via onze website tijdens het bestelproces. Uiteraard ontvangt u altijd een proefdruk zodat u weet wat u kunt verwachten. Voor persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven