In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Balmain: prachtig assortiment pennen en pennensets

Zoekt u schitterende pennen voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Dan zijn Balmain pennen hét perfecte geschenk. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Balmain pennen en pennensets. Niet alleen is het een leuk cadeau om te ontvangen in verband met het luxueuze merk, ook is deze pen voorzien van praktische gemakken waardoor schrijven weer plezierig wordt. Zo heeft het een fijne greep die zeer comfortabel aanvoelt en een degelijk omhulsel waardoor de pen levenslang meegaat!

Balmain; luxueuze merk voor relatiegeschenken

De pennen van Balmain hebben elk een andere look en feel, maar stralen allemaal hetzelfde uit: luxe en elegantie! Dit uiteraard allemaal dankzij het merk Balmain. Balmain heeft al jarenlang een sterke positie over heel de wereld! Voornamelijk in de mode maar ook als het gaat om schrijfwaren. Alle producten van Balmain hebben een zakelijk en somptueus voorkomen. Onder andere om deze reden is het een ideaal geschenk voor een geliefde collega die bijvoorbeeld zijn of haar jubileum viert.

Balmain pennen en pennensets laten bedrukken 

Bij Balmain heeft u de keuze uit verschillende pennensets. Zo kunt u kiezen uit een schrijfset met balpen en rollerbal, een pennensets bestaande uit een pen, sleutelhanger en portefeuille en een pennenset met notitieboekje. Maar Balmain gaat verder dan alleen schrijfwaren. Zo hebben wij ook Balmain paraplu’s in het assortiment. Een item die zakelijke giftset tilt naar een volgend niveau en tevens zorgt voor droge momenten wanneer de weersomstandigheden daar om vragen. Maak de Balmain pennen en pennensets persoonlijk en laat deze bedrukken met uw logo, naam of andere tekst. Zo heeft u niet alleen een luxe maar ook origineel geschenk in handen! 

Bestel Balmain pennen en pennenset online!

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt uit de verschillende Balmein items? Bestel dan snel en eenvoudig uw Balmain relatiegeschenken online. Dit doet u via onze website. Vergeet hierbij niet uw wensen en eisen door te geven. Eenmaal besteld? Dan gaan wij razendsnel voor u aan de slag! Wij maken ons hard voor kwaliteit en snelle levering. Hier kunt u dan ook op rekenen. Wilt u van te voren weten hoe het bedrukte product eruit komt te zien? Vraag dan gratis een proefdruk of sample aan. Zo bent u verzekerd van het resultaat zoals u dat voor ogen heeft. Heeft u alsnog vragen en/of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar boven