In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Balpen: uitgebreid assortiment bedrukte en onbedrukte pennen

Pennen, rollerballs, schrijfsets en vulpotloden zijn al jaren een perfect promotiemiddel voor evenementen en geschenk voor uw gewaardeerde collega of zakenrelatie. Pennen worden dagelijks gebruikt. Een pen met logo zorgt dan ook voor tastbaar meer bereik. In het assortiment vindt u diverse pennen en pennensets. Naast de opvallende promotiepennen bieden wij u ook vele luxe pennen van topmerken als Parker, Waterman en Balmain. U vindt altijd een pen dat bij u past. Uiteraard kunnen wij de pennen bedrukken met uw logo, naam en/of originele tekst.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte pennen

Pennen laten bedrukken en weggeven als relatiegeschenk is een populair en effectief middel om uw bedrijf te promoten. Het bereik van een bedrukte pen is namelijk zeer hoog. Wist u bijvoorbeeld dat een pen met bedrukking gemiddeld door zeven verschillende handen gaat? Uw pen met bedrukking krijgt op deze manier de nodige aandacht waar u van tevoren op gerekend heeft. In ons assortiment heeft u de keuze uit diverse soorten bedrukbare pennen en bedrukte pennensets.  

Luxe pennen met bedrukking

Op zoek naar een stijlvol relatiegeschenk voor uw meest belangrijke zakenrelaties? Denk dan eens aan een luxe bedrukte pen. Helemaal speciaal maakt u het wanneer u ervoor kiest om de luxe pen te laten graveren. Een pen met bedrukking is een veelvuldig gebruikt voorwerp wat altijd van pas komt. Wanneer u de pen heeft gekozen die u graag als relatiegeschenk wil geven kunt u nadenken over de bedrukking die u op de pen wilt laten graveren. Dit kan uw slogan of bedrijfslogo zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om de naam van uw relatie op de pen te laten graveren. Het laten graveren van de pen met de naam van uw relatie geeft een extra persoonlijke tint aan het relatiegeschenk.

Contact

Wenst u een luxe pen met tekst, logo, of de naam van uw zakenrelatie? Dit zijn de vragen die u op uw gemak beantwoordt wanneer u uw online bestelling plaatst. Zodra wij uw orderbevestiging ontvangen sturen wij u een digitale drukproef toe. Als u de drukproef goedkeurt starten wij met het graveren of bedrukken van uw luxe pennen. De digitale drukproef geeft een helder beeld van hoe de bedrukte pen eruit komt te zien. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht of heeft u nog vragen over één of meerdere van onze producten? Onze medewerkers komen graag met u in contact. Zo kunt u bijvoorbeeld bellen naar 0344 – 640 200, of u maakt gebruik van onze live chat

 

Terug naar boven