Gepersonaliseerde bidons

Op zoek naar een leuk, origineel en voordelig relatiegeschenk voor diverse doelgroepen? Gepersonaliseerde bidons zijn praktisch, universeel en goedkoop met naam te bedrukken. Welke bidon met naam nemen jouw relaties binnenkort overal mee naartoe?

Sorteer op

3 producten

Waterfles Sport bronwater [330 ml]
Vanaf
€ 0,74
(1)
Bidon Sporting [800 ml]
Vanaf
€ 3,17
(10)
  • Kunststof, transparante bidon met roestvrijstalen gedeelte
Chute Mag koper vacuüm geïsoleerde drinkfles [600 ml]
Vanaf
€ 26,76

Naamsbekendheid vergroten met bidons met de naam van jouw bedrijf

De bidon gaat van hand tot hand. Laat een bidon bedrukken met naam en jouw merk gaat van hand tot hand! Op deze manier zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd in de spotlight staat. Gaan jouw relaties sporten? De bidon met naam gaat mee naar de sportschool. Gaan klanten een weekendje weg? Een gepersonaliseerde bidon komt super goed uit tijdens de reis. Er zijn diverse weggeef momenten voor bedrukte bidons, bijvoorbeeld beurzen, opendagen, sportevenementen of als koude acquisitie strategie om leads te genereren.

Wist je dat je ook bidons kunt laten bedrukken in kleine oplage?

De beste branding: een bidon met naam

Of je een bidon met naam of foto laat bedrukken hangt af van de gelegenheid. Wil jij voor jouw business bidons personaliseren en weggeven aan klanten, zakenrelaties of prospecten? Vaak is een bidon bedrukken met naam dan een logische zet. Een bidon met naam of logo is makkelijker te herkennen, waardoor het ook eenvoudiger is om de gepersonaliseerde bidon aan te laten sluiten bij de branding van jouw merk. Op zoek naar een luxer relatiegeschenk in dezelfde hoek? Laat drinkwaren bedrukken, bijvoorbeeld wijnglazen of champagnesets.

Het perfecte souvenir: een bidon met foto

Wil je een bidon personaliseren voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of een feestje? Dan kun je een bidon met foto laten bedrukken, ook in fullcolour. De bidon met foto is een visueel aandenken aan een prachtige dag. Uiteraard zijn bidons met naam ook een leuk souvenir. In het geval van een bruiloft kun je denken aan de namen van de bruid en de bruidegom, maar ook een verjaardag is een goed moment bidons met naam goedkoop te bestellen en weg te geven aan gasten. Verrassende bedrukte relatiegeschenken vallen immers altijd wel in de smaak.

Bidon met naam goedkoop, eenvoudig en snel bestellen

Bij Van Helden kun je een bidon personaliseren zoals jij het wilt. Op deze manier kun je de bidon met tekst bedrukken of in fullcolour een afbeelding op de bidon laten zetten. Zoals je ziet in het assortiment kun je een bidon met naam goedkoop laten bedrukken om veel mensen blij te maken met de gepersonaliseerde bidons. Weet jij welke bidon je wilt personaliseren? Tijdens je bestelling geef je aan of je de bidon met naam, tekst of foto wilt bedrukken. Je ontvangt vervolgens een digitale drukproef als voorbeeld. Wanneer je deze goedkeurt beginnen wij met bedrukken, zodat jij binnenkort bidons met naam in huis hebt.

Heb je vragen over het drukproces, de mogelijkheden of ontvang je graag een offerte op maat? Neem contact met ons op en we helpen je verder.