Kartonnen bekers bedrukken

Evenement in het vooruitzicht? Vergroot je naamsbekendheid door middel van bedrukt promotiemateriaal in de vorm van kartonnen bekers met je logo of bedrijfsnaam. Deze handige, duurzame promotieproducten worden veel gebruikt en daardoor veel gezien. Laat iedereen kennismaken met jouw organisatie dankzij onderstaande kartonnen bekers met bedrukking.

Sorteer op

5 producten

Kartonnen drinkbeker Cold full colour [420 ml]
Vanaf
€ 0,12
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [700 ml]
Vanaf
€ 0,19
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [250 ml]
Vanaf
€ 0,12
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [370 ml]
Vanaf
€ 0,14
Kartonnen drinkbeker Cold full colour [500 ml]
Vanaf
€ 0,17

Bedrukte kartonnen bekers als promotiemateriaal

Het gebruik van promotiematerialen met daarop jouw bedrijfslogo, naam of slogan gedrukt, heeft veel voordelen. Niet alleen kunnen sommige bedrukte promotiematerialen dienen als relatiegeschenk, ook creëer je meer naamsbekendheid. Een slim gekozen relatiegeschenk met bedrukking is daarom de beste manier om meer mensen op een snelle en goedkope manier kennis te laten maken met jouw bedrijf. Bedrukte kartonnen bekers laten bovendien bij veel mensen een blijvende indruk achter, doordat ze veel worden gebruikt en door heel veel mensen gezien worden. Bovendien is kartonnen bekers bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam helemaal niet duur en past het daarom ook in het budget van kleinere ondernemingen. Van Helden maakt bedrukte bekers bestellen daardoor voor iedereen toegankelijk! Wil je een krachtige boodschap uitdragen, maar geen hoge kosten maken? Laat je bedrukte kartonnen beker dan bedrukken met een krachtige tekst die aansluit op jouw bedrijfsdoelen of visie. Zo versterk je niet alleen je merknaam, maar draag je ook een boodschap uit!

Kartonnen bekers bedrukken: een duurzaam alternatief

Tijdens evenementen, zoals congressen, beurzen worden vaak plastic wegwerpbekertjes ingezet. Ook op menig kantoor zien we daarnaast nog vaak vervuilende wegwerpbekertjes, omdat het afwas scheelt en mensen het eenvoudig vinden in gebruik. Het milieu wordt echter flink belast door het gebruik van dergelijke niet duurzame wegwerpartikelen. Onze kartonnen bekers zijn daarom niet alleen een stijlvol, maar vooral ook duurzaam alternatief voor de plastic wegwerpbeker. De duurzame papieren bekers met bedrukking zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn daardoor geschikt om er zowel koude als warme dranken in te serveren. Het is daarom een handig artikel om bij het koffiezetapparaat op kantoor te hebben staan. Na gebruik kunnen de drinkbekers in de recyclebak gedaan worden. Jouw kartonnen bekers met logo krijgen tijdens het recycleproces een nieuw leven. Hiermee lever je een mooie bijdrage aan het creëren van een klimaat neutrale omgeving en een duurzame werkplek. Iets waar veel bedrijven en zakelijke relaties steeds meer belang aan hechten!

Kartonnen bekers met logo voor ieder evenement

Naast de mooie plek in de kantine van jouw kantoor kunnen de papieren bekers ook ingezet worden als bruikbaar promotiemateriaal bij diverse evenementen. Met name tijdens cursussen, trainingen, beurzen en congressen worden de bedrukte kartonnen bekers naar volle tevredenheid ingezet. Bij de start van iedere presentatie, lezing of demonstratie wordt er meestal een rondje koffie of thee gedaan. Vaak wordt deze geschonken in een wegwerpbeker en wat is er nou leuker dan deze te schenken in je eigen bedrukte duurzame kartonnen beker of bedrukte drinkbeker met jouw logo of slogan. Hierdoor komt jouw naam nog een keer onder de aandacht bij de deelnemers en profiteer je van een hogere naamsbekendheid. Zeker wanneer je een training organiseert op een beurs met verschillende partijen is dit een handige middel om nog een keer te laten zien vanuit welke organisatie de training wordt georganiseerd.

Papieren bekers bedrukken; benadruk je bedrijfsnaam

We bespraken het net al kort: zeker op een beurs of congres waar meerdere bedrijven aanwezig zijn, is het soms lastig om voldoende zichtbaar te zijn. Vaak zorgt iedere partij voor voldoende promotiemateriaal en is het een uitdaging om gezien te worden. Ieder bedrijf doet immers flink zijn best om zoveel mogelijk op te vallen. Papieren bekers bedrukken is daarom een slimme zet voor jouw bedrijf. Alle bezoekers zullen namelijk op enig moment een warme of koude drank nuttigen en zij worden dan automatisch met jouw bedrijfsnaam geconfronteerd. Bovendien lopen ze rond met de beker in de hand of laten deze achter op een zichtbare plek. Zo veranderen bezoekers als het ware in lopende reclamezuilen voor jouw merknaam! Wil je niet alleen bedrukte wegwerpbekers gebruiken tijdens het evenement, maar ook bezoekers een relatiegeschenk meer naar huis geven? Kijk dan eens bij onze bedrukte mokken of travel drinkbekers met jouw logo of tekst!

Laat je papieren bekers bedrukken conform je huisstijl

De kartonnen bekers kunnen geheel naar wens bedrukt worden. Zo kun je kiezen voor een full colour bedrukking, waarbij je het bekertje geheel rondom kunt laten bedrukken. Dankzij deze full colour bedrukking is het bovendien ook mogelijk om een foto over de beker te drukken. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een leuke afbeelding in jouw huisstijl, kun je er zeker van zijn dat de bedrukte kartonnen bekers volledig aansluiten bij jouw organisatie.

De papieren bekers met logo of tekst zijn dus ideaal voor de dagelijks gebruik of bij de inzet van terugkerende evenementen. Wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk van lange duur kunt je een kijkje nemen in het volledige assortiment drinkwaar met bedrukking. Al onze drinkbekers zijn BPA vrij en kunnen keer op keer gebruikt worden, waardoor ook jouw naam steeds opnieuw in beeld komt.

Op zoek naar goedkope kartonnen bekers? Bestel online!

Wanneer je jouw papieren drinkbekers wilt laten bedrukken, kun je deze gemakkelijk bij ons online bestellen. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je eenvoudig aangeven hoe je de bedrukking voor je ziet. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef voor je maken. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat je bedrukte kartonnen drinkbekers ontvangt die voldoen aan al jouw wensen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Wij zijn je graag van dienst.