In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Effectieve marketing en branding voor de horeca

Professionele uitstraling in de gehele organisatie

In de horeca draait het allemaal om gastvrijheid, vriendelijkheid en uiteraard de relatie met de klant. Alles wordt bepaald door de eerste indruk die de klant met u heeft. Een professionele uitstraling is hierbij cruciaal. Met eenvoudige oplossingen kunt u al zorgen voor een professionele uitstraling, waar u gehele huisstijl in gedragen wordt. Denk bijvoorbeeld aan werkkleding voor uw personeel bedrukt met logo, maar ook aan servies met opdruk van uw naam of logo.

Horeca kleding bedrukkenHoreca servies bedrukken

 

Naamsbekendheid en klandizie verhogen met unieke marketingacties

Een leuke afsluiter bij het vertrek bezegeld nog eens de positieve ervaring die de klant bij uw heeft gehad. Deze positieve associatie wordt onbewust opgenomen in het brein van de klant. Bij de volgende uitstap naar uw hotel, restaurant of café zal uw naam weer oppoppen en profiteert u van terugkerende klanten. De weggevertjes zijn uiteraard ook erg interessant om in te zetten voor het binnenhalen van nieuwe klandizie.

Laat u inspireren door het speciaal geselecteerde horeca assortiment hieronder of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven