In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De perfecte positionering in de financiële sector

Het imago van een financiële dienstverlener is een belangrijke factor voor klantloyaliteit. Draag uw imago op creatieve en professionele manier uit.

Een professionele uitstraling bij ieder gesprek

In de financiële sector wordt de concurrentie steeds groter. Hierdoor wordt uw merkimago en positionering steeds belangrijker. Uw imago begint intern bij de basis en kunt u op verschillende manieren uitdragen. Denk bijvoorbeeld aan een schrijfmap bedrukt met uw logo en een pen met gravering. Dit straalt al een mate van professionaliteit uit wanneer u een klant bezoekt en heeft een zeer positieve invloed op de manier waarop zij u zien. Deze kleine details zullen u onderscheiden van de rest. Daarnaast zorgt het herhaaldelijk in beeld komen van uw merk voor een hogere herkenningswaarde van uw merk. Zo heeft u een voorsprong op de rest.

Kantoorartikelen bedrukkenWeggevertjes bedrukken

 

Onderstreep uw service met een uniek cadeau

Uw imago vertaalt zich in uw service. Goede service is nou eenmaal de beste reclame, maar u zult eerst uw klanten voor u dienen te winnen. Bij de financiële dienstverlening is het belangrijk om betrouwbaarheid, vertrouwen en zekerheid uit te stralen. Een goed gesprek kunt u onderstrepen met een bedrukt relatiegeschenk. Hiermee geeft u het gesprek een emotionele waarde en bouwt u een stukje vertrouwen op. Deze extra’s vergroten de klantloyaliteit waar u op lange termijn zeker van zal profiteren.

Laat u inspireren door het speciaal geselecteerde assortiment voor de financiële sector of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

(24 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven