0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Gepersonaliseerde sleutelhangers vallen altijd goed in de smaak. Er zijn vele geefmomenten voor een gepersonaliseerde sleutelhanger. Deel de sleutelhangers met logo uit tijdens beurzen of open dagen als weggevertje of doe deze bedrukte relatiegeschenken cadeau na een belangrijke meeting of rondom de feestdagen om jouw waardering uit te spreken naar zakelijke relaties en gewaardeerde medewerkers.

(32 artikelen gevonden)

Pagina's

Zakelijke relaties verrassen met een gepersonaliseerde sleutelhanger

Met een originele bieropener sleutelhanger of flessenopener sleutelhanger verras je jouw zakelijke relaties en bedank je ze op een leuke manier voor hun loyaliteit. Met een gepersonaliseerde sleutelhanger kun je jouw klanten aan je merk binden en zorg je ervoor dat zakelijke relaties jouw bedrijf niet uit het oog verliezen. Een sleutelhanger met bieropener wordt veel gebruikt in de vrije tijd, waardoor jouw zakelijke relatie een positieve connotatie krijgt bij het zien van jouw bedrijfslogo. Hierdoor is de kans groot dat er bij nieuwe zakelijke kansen sneller aan jouw bedrijf wordt gedacht. Je kunt de sleutelhanger laten personaliseren met je logo, bedrijfsnaam of bijvoorbeeld je website en overige contactgegevens als promotie sleutelhanger, zodat jouw klanten je informatie altijd bij de hand hebben.

Laat sleutelhangers personaliseren en profiteer van grote reikwijdte

Een sleutelhanger passeert vele handen. Deze gaat mee naar borrels, feestjes en zelfs op vakantie. Hierdoor is het een praktisch relatiegeschenk en komt jouw logo bij veel verschillende mensen onder ogen. Doordat sleutelhangers met bedrukking een klein formaat hebben kun je deze gemakkelijk opsturen naar jouw klanten indien je deze niet zo vaak face-to-face ziet. Dit is een uitstekende manier om jouw bedrijf op een positieve manier zichtbaar te maken en je klanten te verrassen.

Gepersonaliseerde sleutelhangers als weggevertje

Een gepersonaliseerde sleutelhanger is een effectief en budget vriendelijk weggevertje. Bij Van Helden vind je sleutelhangers die je kunt laten bedrukken in diverse vormen en maten. Kies voor houten sleutelhangers, plastic sleutelhangers of sleutelhangers van flexibel PVC zodat je zelf de vorm kunt bepalen. Doordat je de keuze hebt uit verschillende oplages is het ook voor kleinere ondernemers interessant om te kiezen voor sleutelhangers met logo als weggevertje of relatiegeschenk. De weggevertjes zijn ook goed te combineren met andere items, zoals een bedrukte keycord of in combinatie met winkelwagenmuntjes met logo.

Sleutelhangers met logo bedrukken? Bestel online

Wil jij jouw zakelijke relaties verrassen met een origineel relatiegeschenk? Bestel dan nu sleutelhangers met een persoonlijke opdruk. Bij Van Helden regel je dit eenvoudig online. Selecteer jouw gewenste sleutelhanger, geef aan of je deze wilt bedrukken met naam, foto of tekst en kies voor de gewenste oplage; ook sleutelhangers bedrukken in kleine oplage behoort tot de mogelijkheden. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je kosteloos een drukproef van jouw sleutelhangers met bedrukking ter bevestiging. Zo weet jij precies hoe jouw weggevertje eruit komt te zien. Na je akkoord gaan wij direct aan de slag met het drukken of graveren van jouw sleutelhangers en komen deze zo snel mogelijk jouw kant op.

Dankzij ons ruime assortiment is de keuze enorm. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen adviseren.

Terug naar boven