In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Hoe zet u relatiegeschenken in bij de overheid

Zichtbaarheid is voor de overheid één van de belangrijkste aspecten voor succes. Met behulp van relatiegeschenken en promotionele weggevers kunt u laten zien waar u voor staat en kunt u uw netwerk versterken!

Straal op alle mogelijke manieren uit waar u voor staat

Overheidsinstellingen, zoals gemeenten, moeten continue de bevolking mee krijgen in de nieuwe plannen en projecten. Door het weggeven van een relatiegeschenk of promotieartikel kan het te promoten doel beter onder de aandacht gebracht worden. Verras de bewoners bijvoorbeeld met een bedrukte sleutelhanger in de vorm van een auto wanneer er een nieuw parkeerterrein wordt aangelegd. Hierdoor kunt u de boodschap op een unieke en leuke manier overbrengen en blijft deze langer hangen bij de ontvangers. De speciale relatiegeschenken voor de overheid zijn ook ideaal bij verkiezingen. Door middel van bedrukt promotiemateriaal, zoals flyers, bedrukte ballonnen en bedrukte pennen in uw eigen partijkleuren kunt u extra goed laten zien wie u bent en waar u voor staat.

Kantoorartikelen bedrukkenWeggevertjes bedrukken

 

Een duurzame en verantwoordelijke keuze

De overheid is een groot voorbeeld voor andere bedrijven en de rest van de bevolking. Hierdoor is de keuze voor het vinden van een goed relatiegeschenk voor de overheid een bewust proces. Overheden kiezen steeds sneller voor duurzame relatiegeschenken. Dit zijn geschenken die aan bepaalde standaards voldoen en bij voorkeur biologisch afbreekbaar zijn. Wanneer overheden kiezen voor groene relatiegeschenken zullen zij velen andere inspireren om over te stappen naar deze eco relatiegeschenken.

Laat u inspireren door het speciaal geselecteerde assortiment relatiegeschenken voor de overheid of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

(22 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven