Placemats bedrukken

Placemats zijn geen overbodige luxe in de horeca. De placemats bieden niet alleen bescherming voor de tafels, maar zijn ook nog eens de perfecte display voor jouw merk. Laat ook jouw placemats bedrukken voor een optimale zichtbaarheid bij je doelgroep en een professionele uitstraling.

Laat papieren placemats bedrukken voor een professionele uitstraling

Wanneer je placemats laat drukken met jouw eigen logo, creëert dit een professionele uitstraling. Jouw huisstijl wordt op deze manier tot in de puntjes doorgetrokken. Juist deze subtiele details zullen voor grote waardering zorgen bij je klanten. Bovendien zal een subtiele bedrukking van je logo en/of tekst in het onderbewustheid van je klanten worden opgeslagen. Op lange termijn zal dit een positief effect hebben op je naamsbekendheid. Jouw naam zal nooit meer vergeten worden. Naast de inzet van placemats als promotiemiddel kan je ook denken aan het bedrukken van andere hulpmiddelen, zoals suikerzakjes en servetten. De papieren placemats zijn recyclebaar en daarmee een duurzaam hulpmiddel om in te zitten. Je kunt uiteraard ook kiezen voor herbruikbare placemats.

Jouw placemats drukken in full colour?

Voor het bedrukken van onderleggers heb je diverse mogelijkheden. Wanneer je papieren placemats laat bedrukken kan je profiteren van een opdruk in full colour. Deze printtechniek zorgt ervoor dat je jouw placemats kan voorzien van een opdruk in fotokwaliteit. Zo is het naast de bedrukking van je logo ook mogelijk om hier een afbeelding op te drukken. Laat bijvoorbeeld de placemats bedrukken met het menu, een aantal specials of een unieke quote van de chef. Deze vorm van bedrukking zorgt voor een persoonlijk aspect, dat een positieve bijdrage zal leveren op je imago.

Bedrukte placemats bestel je eenvoudig online

Via de webshop kan je heel eenvoudig je eigen bedrukte placemats bestellen. Binnen enkele stappen kan je al je bedrukkingswensen doorgeven. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Vraag een gratis digitale drukproef aan en maak je keuze op je eigen gemak. Ook wanneer je je bestelling hebt geplaatst zal je van ons een drukproef ontvangen. Hierop kan je zien op de bedrukte placemat aan je wensen voldoet. Het drukproces zal ook pas gestart worden wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef. Zo weten we zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.