Servetten bedrukken

Zorg voor een professionele uitstraling op iedere evenement of in iedere horecagelegenheid met jouw eigen bedrukte servetten. Biedt jouw klanten ook een praktisch hulpmiddel met een uniek randje en laat de servetten bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Servetten laten bedrukken voor een optimaal resultaat

Servetten zijn onmisbaar in de horeca. Deze praktische hulpmiddelen kunnen op allerlei manieren ingezet worden. Zo zijn airlaid servetten ideaal om te gebruiken bij de tafelaankleding in restaurants. Deze zachte en stevige servetten hebben een luxe uitstraling en zetten direct de toon voor jouw restaurant. Daarnaast zijn servetten ideaal om mee te serveren bij een maaltijd. Zet je eigen bedrukte servetten bijvoorbeeld in bij een cateringservice. Hiermee kunnen je klanten gemakkelijk in handen of gezicht afvegen. Een klein gebaar dat een grote impact heeft over hoe klanten jou als ondernemer zien. Bovendien zorgen de servetten met opdruk voor een professionele uitstraling.

Servetten met logo, tekst of foto? Het kan allemaal

De servetten zijn op allerlei manieren te bedrukken. Omdat de servetten in full colour bedrukt worden kan je deze altijd laten aansluiten bij jouw huisstijl. Wil je de servetten bijvoorbeeld inzetten in jouw restaurant? Kies er dan voor om de servetten met logo of bedrijfsnaam te bedrukken. Ook de initialen van de eigenaar zijn elegant om op de servetten te drukken. Ga je de servetten inzetten tijdens een groots evenement, zoals een foodtruck festival. Kies er dan voor om de servetten te bedrukken met een leuke foto of quote. Hiermee trek je de sfeer tot in de puntjes door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Jouw bedrukte servetten bestel je eenvoudig online

Wanneer je jouw servetten wilt laten bedrukken kan je dat volledig aan ons overlaten. In de webshop kan je gemakkelijk al je wensen aangeven, denk aan kleur en opdruk. Nadat je je bestelling hebt geplaatst zal onze studio een drukproef voorbereiden. Dit is een digitaal voorbeeld waarop je kunt zien hoe de servetten met opdruk eruit komen te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat altijd voldoet aan jouw wensen.