Suikersticks bedrukken

Een zoetigheidje in de koffie en thee is voor velen onmisbaar. Serveer bij het drankje nu jouw eigen suikerzakjes of suikersticks. Laat jouw logo en/of tekst op de suikerstick drukken en zorg voor een professionele uitstraling.

(10 artikelen gevonden)

De onmisbare zoetmaker in de horeca

Klant is koning is in de horeca belangrijker dan ooit. Iedere smaak is anders en daar moet je in de horeca op kunnen anticiperen. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen die dat extra makkelijk kunnen maken. Suikersticks en creamers vallen ongetwijfeld onder deze hulpmiddelen. Met behulp van deze handigheden kunnen klanten zelf bepalen hoe zoet zij hun koffie of thee willen hebben. Daarnaast is de suikerstick ook onmisbaar bij koude dranken. Denk bijvoorbeeld aan een glas verse limonade. De zuurheid van de citroen kan altijd verschillen. Met het suikerzakje kunnen klanten de smaak zelf aanpassen naar hun eigen behoeften.

Bedruk jouw suikerzakjes met logo of tekst

Door je suikersticks te bedrukken met logo en/of tekst zorg je voor een professionele uitstraling. Deze kleine details hebben een groot effect op je imago. Hiermee laat je je klanten zien hoe serieus je jouw merk en zaak neemt en dat voelen zij meteen. Doordat de suikersticks in full colour bedrukt worden is het naast de bedrukking van een logo en/of tekst ook mogelijk om hier een foto op te laten drukken in combinatie met bijvoorbeeld een leuke quote. Hiermee laat je ook direct een stuk persoonlijkheid zien en dat wordt zeker gewaardeerd.

Suikerzakjes bedrukken? Bestel direct online

Jouw bedrukte suikerzakjes kan je direct online bestellen. Nadat je de keuze in onze webshop hebt gemaakt, kan je binnen enkele stappen al je opdrukwensen aangeven. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van hoe jouw suikerstick met bedrukking eruit komt te zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet. Uiteraard kan je voor een persoonlijk advies op maat altijd contact met ons opnemen.