Suikervrije pepermunt bedrukken

Iedereen houdt wel van een lekker verfrissend pepermuntje, maar niet iedereen wilt hierbij extra suiker binnenkrijgen. Denk hierbij vooral aan mensen met gezondheidsklachten, zoals diabetes. Ook aan deze doelgroep hebben wij gedacht. Met een groot aanbod aan suikervrije pepermuntje kunnen wij speciaal deze doelgroep bedienen.

Jouw eigen suikervrije pepermuntjes met logo

Het aanbod suikervrije pepermunt is zeer divers. Naast de diverse mintcards hebben wij ook verschillende mintblikjes in het assortiment. De mintcards en blikjes zijn er in verschillende vormen en kleuren. Hierdoor kies je altijd een pepermuntgeschenk dat bij jou past. En uiteraard kan je deze met de bedrukking nog beter laten aansluiten bij jouw huisstijl. Je kunt kiezen voor een opdruk van jouw logo en/of naam, waardoor je echt aan je naamsbekendheid werkt. Maar je kunt ook kiezen voor een full colour opdruk. Hierbij kan je een complete afbeelding op de mintcards laten bedrukken, waardoor het erg leuk is om een bepaalde boodschap over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumviering of een speciale marketingactie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verantwoorde snoepgoed cadeau geven

Wanneer je jouw doelgroep wilt verrassen met suikervrije snoepgoed, kan dat uiteraard altijd. Naast het suikervrije snoepgoed hebben wij ook diverse andere gezonde etenswaren in het assortiment, die je kunt laten bedrukken. Wanneer je jouw bedrukte pepermuntjes wilt bestellen, kan dat eenvoudig online. Tijdens het plaatsen van je bestelling kan je al je wensen aangeven. Denk hierbij aan de kleur, aantallen en uiteraard opdruk. Nadat wij jouw complete bestelling hebben ontvangen, krijg je van ons een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld waarop je kunt zien hoe jouw bedrukte pepermuntjes eruit komen te zien. Hierdoor weet je zeker of deze aan verwachting voldoet en zal ook het eindresultaat perfect naar wens zijn.