In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Paraplu bedrukken: van kinderparaplu tot stormparaplu

Wilt u een paraplu bedrukken, maar kunt u de juiste paraplu niet vinden? Bij Van Helden hebben wij een ruim assortiment bedrukte paraplu's. Kies voor een traditionele paraplu met bedrukking, bedrukte stormparaplu of een bedrukte opvouwbare paraplu. U kunt de paraplu bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of boodschap.

Top 5 bedrukbare paraplu's

In de top 5 bedrukbare paraplu’s treft u de favorieten van onze klanten. Onderstaande paraplu’s die voorzien kunnen worden van bedrukking zijn erg populair onder verschillende doelgroepen. Dit komt omdat het regelmatig regent in ons land. Door een bedrukte paraplu aan te schaffen of deze als relatiegeschenk weg te geven aan uw relaties of werknemers, voorkomt u dat zij natregenen wanneer zij onderweg zijn. 

  1. Golfparaplu’s met bedrukking: voor iedere zakenrelatie
  2. Bedrukte opvouwbare paraplu: altijd handig voor de onverwachte weersomstandigheden
  3. Bedrukbare stormparaplu's: bestand tegen elke storm
  4. Kinderparaplu met opdruk: een leuk cadeau om te geven
  5. Bedrukbare paraplu met weatherlook: de natuur blijft om je heen

De Poncho, een opvallende manier om droog te blijven 

Naast ons assortiment van bedrukbare paraplu’s bieden wij u ook nog andere bedrukte regenkleding aan zoals diverse bedrukte poncho’s en regenjacks. Wij voorzien de poncho’s van bedrukking en doen dit geheel naar uw wens. Zo kunnen deze bedrukt worden met uw logo of boodschap. U heeft een ruime keuze uit diverse modellen bedrukbare poncho’s die ook nog eens in meerdere opvallende kleuren beschikbaar zijn. Met name tijdens het festivalseizoen is de poncho met bedrukking een geliefd geschenk. Dit komt natuurlijk mede door het wisselvallige weer dat we in Nederland kennen. Degene die de poncho dan draagt fungeert dan als een soort van wandelende ambassadeur doordat uw slogan of logo goed zichtbaar is voor de mensen eromheen. Doordat de bedrukte poncho’s zo compact zijn kunnen ze makkelijk meegedragen worden. Zo gaan uw relaties voorbereid de deur uit. 

Vragen of persoonlijk advies?

Een bedrukte paraplu is onmisbaar tijdens regenachtige dagen. Aarzel dan niet langer en vraag naar de mogelijkheden van een proefdruk. Zo weet u zeker dat de paraplu met bedrukking voldoet aan uw wensen. Heeft u vragen over het bestelproces? Of twijfelt u nog tussen bepaalde typen paraplu’s? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200, via het contactformulier of via de Live Chat. Wij helpen u graag op weg met het plaatsen van een bestelling bij voldoet aan uw wensen en eisen.
 

Terug naar boven