Dameskleding bedrukken

Vrouwenkleding, oftewel dameskleding, bedrukken met je eigen logo? Dat is een leuk idee om je naam professioneel op de kaart te zetten. In ons brede assortiment vind je diverse dames t-shirts, polo’s en nog veel meer. Allen klaar om te voorzien van jouw eigen opdruk. Laat je inspireren door het assortiment en profiteer.

(77 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom bedrukte dameskleding inzetten?

Met behulp van bedrukt textiel kan je jouw organisatie extra professioneel voor de dag laten komen. Hiermee trek jij jouw huisstijl volledig door en dat heeft niet alleen een positief effect op jouw klanten, maar ook op jouw eigen medewerkers. Zij zullen zich meer verbonden voelen met het bedrijf en met elkaar en zullen vol trots jouw merk dragen. Hierdoor zijn bedrukte dames t-shirts of polo’s onmisbaar bij bijvoorbeeld beautysalons, wellnescentra en ga zo maar door. Ook voor speciale sportevenementen kun je sportshirts voor dames laten bedrukken. Hiermee heb je een prachtig kledingstuk dat precies afgestamd is op jou en jouw doelgroep.

Een poloshirt of dames t-shirt bedrukken? Het kan hier

In het assortiment vind je diverse dameskleding. Van t-shirts tot polo’s, hier is van alles te vinden. Zo kun je altijd een kledingstuk kiezen dat bij jou en uiteraard jouw doelstelling past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kledingstuk voor de horeca, dan laat je het beste een dames shirt bedrukken met een comfortabele fit. Ben je op zoek naar een bedrijfskleding voor een beautysalon, dan kies je het beste voor een fitted polo voor dames. Dit zorgt voor een modieuze fitting, dat perfect past bij de uitstraling die je als beautysalon zou willen hebben. Voor welk gelegenheid en doel dan ook, wij hebben het perfecte dameskledingstuk voor je in handen.

Laat jezelf zien met bedrukte shirts voor dames

Door damestextiel te laten bedrukken laat je jezelf zien. Het bedrukken van deze dameskleding kan op verschillende manieren. Zo kan je kiezen voor een grote opdruk van jouw logo, waardoor je direct en op afstand zichtbaar bent voor je doelgroep. Dit is met name interessant als je de bedrukte dames shirts inzet voor een promotionele actie. Wil je bedrijfskleding, waarbij je wel zichtbaar bent maar niet te sterk opvalt, dan kies je het beste voor een subtiele opdruk op de borst of op de mouw. Hierdoor komt jouw huisstijl terug op de bedrijfskleding en blijft het netjes in stijl. Alle beschikbare opdrukmogelijkheden zijn bij jouw dames shirts of polo’s te vinden. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder.

Jouw dameskleding bestel je direct online

Wanneer je jouw favoriete dameskledingstuk hebt gekozen en je je bedrukkingswensen in kaart hebt kunnen brengen, kan je deze eenvoudig aangeven via onze website. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van hoe jouw bedrukte dames shirt of polo eruit komt te zien. Ben je 100% tevreden met het kledingstuk, dan zullen wij het drukproces pas starten. We beginnen niet voordat jij tevreden bent. Zo kan je er zeker van zijn dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen zal voldoen.