Unisex kleding bedrukken

Vergroot de zichtbaarheid van jouw medewerkers en merk en laat kleding bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst. In ons brede assortiment vind je diverse Unisex t-shirts, polo’s en nog veel meer. Allen klaar om te voorzien van jouw eigen opdruk. Laat je inspireren door het assortiment en profiteer.

(37 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom kiezen voor bedrukt unisex kleding

Bedrukt kleding doet het altijd goed als verlengstuk van jouw merk. Hiermee laat jij op een professionele manier zien wie jij bent en waar je voor staat. Het textiel kan gedragen worden door medewerkers, promotieteam of zelfs partners en klanten. De doelgroep kan heel divers zijn, maar je wilt uiteraard wel de perfecte pasvorm voor iedereen. Daarom is unisex kleding zeer interessant. Deze kledingstukken zijn zo ontworpen dat zowel man als vrouw, kort of lang, iedereen het kan dragen. Je hebt dan geen gedoe meer met het uitzoeken van mannen en vrouwenmaten, maar kan in één keer al jouw bedrukte kleding bestellen.

Een breed scala aan unisex kleding

Bij unisex kleding denk je misschien gelijk aan losse shirts, maar dat is niet het geval. In ons assortiment vind je een breed aanbod aan unisex kleding. Je vindt hier altijd een kledingstuk dat bij jou en jouw doelstelling past. Heb jij bijvoorbeeld binnenkort een marketingevenement, zoals een beurs of open dag, dan kan je het beste kiezen voor een promotioneel shirt. Deze shirts zijn van perfecte kwaliteit, goed te bedrukken en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Dit uitgebreide kleurenpallet zorgt er tevens voor dat je altijd een shirt kan vinden dat past bij jouw huisstijl.

Laat unisex kleding bedrukken en vergroot de zichtbaarheid

Dankzij geavanceerde druktechnieken is het mogelijk om jouw unisex kleding naar wens te bedrukken. Wil je goed zichtbaar zijn voor jouw doelgroep? Dan is een grote opdruk op de voor- of achterkant perfect. Hiermee is jouw boodschap van afstand direct leesbaar. Wil je jouw unisex kleding inzetten als bedrijfskleding, dan is een subtiele opdruk op de borst of mouw vaak al voldoende. Hierdoor blijft het stijlvolle karakter van het kledingstuk intact en is jouw huisstijl alsnog goed zichtbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze.

Bestel jouw unisex kleding direct online

Via onze website kan jij heel eenvoudig jouw bedrukte unisex kleding bestellen. Op je eigen gemak geef je hier al je wensen door. Denk aan kleuren, maten en uiteraard opdruk. Wanneer wij al jouw wensen hebben ontvangen, zal onze studio aan de slag gaan met een digitale drukproef. Dit is een visuele voorbeeld van het eindresultaat. Ben jij 100% tevreden met dit voorbeeld, dan zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrukte unisex kleding voldoet aan jouw wensen.