In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Helden Select ballpoints: exclusief geïmporteerde collectie pennen, pennensets en vulpotloden.

U zoekt schitterende Van Helden Select pennen voor een gewaardeerde collega of zakenrelatie? Bij Vanhelden.nl hebben wij een ruim assortiment van speciaal voor u geïmporteerde balpennen, vulpennen, schrijfsets en vulpotloden. Van Helden Select ballpoints zijn herkenbaar aan de geografische benaming. Ze zijn alle fraai uitgevoerd zoals de houten ballpoints, de diverse schrijfsets en bijvoorbeeld de Alaska ballpoint een goede referentie zijn.   

De selectie schrijfsets van balpennen bestaan uit: Vienna, Öland, Madeira, Cambridge, Lanzarote en Sienna. Schrijfsets waarin een balpen gecombineerd is met een vulpen of vulpotlood zijn Grand, Dublin, Madagaskar, Andorra, Escape en Vienna. 

Op onze laatste reis selecteerde wij voor u Annecy, Lille, Élysee en Corsica. In een luxe geschenkverpakking zijn de balpennen Metz, Bombay, Elba en Siena leverbaar.  

Natuurlijk kunnen wij uw pennen graveren, etsen of bedrukken met uw logo en/of tekst. Uw Van Helden Select relatiegeschenk is overigens uitstekend te combineren met een fraaie lederen schrijfmap, die uw geschenk of waardering nog eens extra onderstreept en ook completeert. Kortom Vanhelden.nl heeft alles in huis om u te voorzien van het juiste geschenk voor uw relaties.  

U kunt een collectie Van Helden Select pennen samenvoegen in mooie schrijfsets waarin u nog extra uw boodschap kunt meegeven. In een schrijfset kunt u de ballpoint combineren met een vulpotlood of vulpen.  

Naast de exclusief geïmporteerde Van Helden Select ballpoints voorziet ons assortiment tevens de merken Waterman, Charles Dickens, Balmain, Cross en Parker.

 

 Voor een volledig overzicht zoekt u op exclusieve pennen.

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven