0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Aanstekers als promotiemateriaal tijdens evenementen en beurzen

Aanstekers zijn perfecte promotiematerialen om uit te delen tijdens evenementen en beurzen. Uiteraard kunt u deze ook weggeven als relatiegeschenk. Wij bieden u diverse aanstekers in verschillende soorten, maten en vormen. Zo kunt u kiezen uit elektronische aanstekers, BBQ aanstekers, aanstekers met flesopener en nog veel meer! Alle aanstekers kunnen bedrukt worden met uw logo, naam en/of tekst. Hierdoor profiteert u altijd van tastbaar bereik en creëert u naamsbekendheid bij uw relaties. 

Aanstekers laten bedrukken

Zoals eerder vermeld kunnen alle aansteker bedrukt worden met een gewenste tekst en/of logo. Aanstekers bedrukken kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo heeft u de mogelijkheid om alleen tekst toe te voegen, een logo of beide toepassingen erop te laten drukken. Wanneer beide toepassingen worden bedrukt, zorgt dit voor een sterk karakter; iets dat niet onopgemerkt blijft bij uw doelgroep. Gaat uw voorkeur toch uit naar een wat uniekere toepassing? Dan is het toevoegen van een digital wrap raadzaam! Hierbij heeft u de mogelijkheid om de volledige folie om de aansteker heen te bepalen. Dit versterkt de branding van uw bedrijf en maakt van de aansteker een bijzonder en gewild item.

De mogelijkheden van aanstekers

Als we het hebben over de verschillende vormen en maten aanstekers, dan zit u bij Van Helden goed! Ons uitgebreide assortiment biedt namelijk diverse soorten aanstekers. Zo kunt u kiezen voor een aansteker in standaard en groot formaat. Beide formaten zijn in vele kleuren beschikbaar. Ook zijn er aanstekers speciaal voor het aansteken van een BBQ of waxinelichtje. Zo wordt de aansteker niet alleen gebruikt om te kunnen roken maar ook binnen en rondom het huishouden. Bent u op zoek naar een exclusieve aansteker? Ook dat kan! Wij bieden tevens design aanstekers verpakt in luxe doos. Een mooi item om te geven aan bijzondere relaties. Zo versterkt u de band en zorgt u voor een aangename verassing!

Op alles voorbereid met bedrukte aanstekers

De aanstekers kunt u direct op onze website bestellen. Dit gaat eenvoudig en snel door uw wensen aan te geven. Vergeet hierbij niet uw gewenste bedrukking te uploaden. Om er absoluut zeker van te zijn dat u het juiste artikel heeft gevonden, kunt u vooraf een sample en/of vrijblijvende drukproef aanvragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u op alles voorbereid! Wilt u in plaats van een aansteker ook lucifers? Dat kan. Bekijk ons assortiment aan lucifers.  Vragen? Wij staan altijd persoonlijk advies op maat voor u klaar!

Terug naar boven