In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Congres, workshop of seminar compleet met relatiegeschenken

Geeft u binnenkort een congres, workshop of seminar? Zorg dan voor een onvergetelijke indruk met bedrukte relatiegeschenken. Maak met behulp van keycords en badgehouders duidelijk wie u bent. Hierdoor krijgt de congres of seminar een persoonlijke noot. Voor het kunnen maken van aantekeningen en voor het bedenken van ideeën bieden schrijfmappen en notitieboekjes de ideale uitkomst. Met bijpassende pennen en markeerstiften maakt u het helemaal compleet. Tevens bieden wij u andere bureauartikelen die gemakkelijke mee te nemen zijn. Zoals linialen en rekenmachines.

Na afloop van een congres, seminar of workshop wordt er vaak genetwerkt. Schenk uw relaties daarom een visitekaarthouder bedrukt met uw logo. Dit is niet alleen een praktisch geschenk maar ook hét visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Uiteraard kunnen wij de relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven