Choose

Een glimlach voor kansarme kinderen
Glimlachen, het is zo vanzelfsprekend. Toch is het voor veel kinderen op de wereld een angst. Maar liefst 28% van de Keniaanse bevolking durft niet te glimlachen uit schaamte voor hun eigen gebit. Zelfs kinderen worden hierdoor soms beperkt. Zo gaat in dit land 15% van de kinderen niet naar school vanwege hun gebitsproblemen. Een groot probleem, dat CHOOSE graag wilt oplossen. Met het innovatieve product voor mondzorg, kunnen zij ook hulp bieden aan kansarme kinderen in Kenia. Zo wordt er 5% van de winst van CHOOSE gedoneerd aan Dutch Dental Care, een organisatie dat tandzorg verleend in Kenia.

CHOOSE to kick out the tube
Gaan wij door zoals wij nu door gaan, dan zullen de oceanen in 2050 meer uit plastic bestaan dan vis. Daar willen ze bij CHOOSE iets aan doen. Wist je bijvoorbeeld dan er jaarlijks wereldwijd 1 miljard tandpastatubes weggegooid worden? De impact van deze plastic waste op het milieu is groot. Door afscheid te nemen van plastic tubes met een duurzaam alternatief, wilt CHOOSE dit aantal terugdringen. De tandpastatabletten zitten verpakt in een bamboe doosje dat keer op keer gevuld kan worden. Het plastic afval wordt hierdoor drastisch verminderd. Het product is niet voor niets beloond met het ”Zero Plastic Inside Certificaat”.

Tanden poetsen zoals in de toekomst 
We nemen steeds meer afscheid van single-use plastic. Start ook je dag met dit positieve duurzame gevoel door te poetsen met een product die dit vertegenwoordigd. De tandpastatabletten van CHOOSE zijn 100% vegan, dierproefvrij en volledig vrij van microplastics. De tabletten zijn ontwikkeld met tandartsen en zijn voorzien van natuurlijke oliën en fluoride, zoals menthol voor een frisse adem en silica voor witte tanden.

Het gebruik is eenvoudig. Je neemt een tabletje in je mond en door erop te kauwen en te poetsen veranderd dit in een pasta. In een aantal pakketten wordt een bamboe-tandenborstel geleverd. Hiermee kun je op een zeer verantwoorde manier je tanden poetsen. Eén tabletje zorgt voor een prachtige glimlach, bij jou, jouw doelgroep en kinderen in Kenia.

Sorteer op

3 producten

CHOOSE Starter giftbox
Vanaf
€ 8,05
Nieuw
CHOOSE Complete giftbox
Vanaf
€ 12,85
Nieuw
CHOOSE Basic giftbox
Vanaf
€ 6,39
Nieuw