VR bril bedrukken

Als je op zoek bent naar een trendy relatiegeschenk is een bedrukte VR bril zeker een goede optie. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt kan je een virtual reality bril met logo inzetten als marketingstrategie. Daarnaast is de VR bril met opdruk ideaal voor het tonen van demo’s – en van jouw organisatie!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geef een virtual reality bril als relatiegeschenk

Iedereen kent de virtual reality bril wel. Het is een trendy gadget waarmee u uw relaties een unieke ervaring schenkt. Met de bedrukbare VR bril kunnen uw relaties beelden bekijken zonder afleidingen en visuele prikkels van de echte omgeving. Hierdoor is het net alsof zij in een andere wereld belanden. De beelden zijn 3-dimensionaal, waardoor het beeld mee verandert wanneer u naar links of rechts kijkt. Om dit te ervaren kunnen uw relaties gebruik maken van verschillende apps, maar u kunt uiteraard ook een eigen app laten ontwikkelen. Hiermee kunt u uw relaties bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen geven via virtual reality.

Kies uit een ruim assortiment uw VR bril

Naast de app is ook de VR bril zelf niet onbelangrijk. Er zijn diverse virtual reality brillen beschikbaar in de markt. In ons assortiment multimedia met bedrukking vindt u naast bedrukbare car chargers, selfiesticks met opdruk en bedrukte solar chargers, ook een breed aanbod VR brillen met bedrukking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor luxe VR bril, maar wij hebben ook diverse compacte opvouwbare VR brillen in het assortiment. De opvouwbare VR brillen zijn lichtgewicht, waardoor ze ook gemakkelijk met brievenbuspost mee kunnen. Voeg bijvoorbeeld een VR bril toe bij een brochure of flyer en nodig hiermee uw klanten uit om een virtueel kijkje te nemen bij u achter de schermen.

Uw eigen VR bril bedrukt met logo

Uiteraard is het mogelijk om de VR brillen te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee wordt het een onvergetelijk relatiegeschenk waar u niet alleen nu, maar ook nog jaren later wat aan heeft. Bij ieder gebruik komt uw logo weer in beeld, waardoor de herinneringswaarde van uw merk wordt vergroot. Dit zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op uw naamsbekendheid.

Voor een extra persoonlijk geschenk kunt u ook kiezen voor de kartonnen VR bril custom made. De naam custom made zegt het al, deze VR bril is all over in full colour te bedrukken. Hiermee wordt het een persoonlijk relatiegeschenk dat volledig aansluit bij uw eigen huisstijl.

Uw bedrukte VR bril bestelt u direct online

Bij Van Helden kunt u uw virtual reality brillen eenvoudig online bestellen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u in het winkelmandje al uw bedrukkingswensen aangeven. U heeft ook de mogelijkheid om de bestelling alvast in te zetten en ons uw wensen later op uw gemak op te sturen. Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op dit document kunt u precies zien hoe uw bedrukte VR bril eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten en uw VR brillen bedrukken. Zo weet u zeker dat het resultaat aan uw wensen voldoet.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van persoonlijk advies op maat.