Vlaggen bedrukken

Opvallen met je bedrijf of evenement? Laat vlaggen bedrukken en trek de aandacht van bezoekers en passanten! Een bedrukte vlag is de perfecte opvaller. Leuk bijvoorbeeld je beurstand op met vlaggetjes bedrukt met je bedrijfslogo of laat een baniervlag bedrukken met je bedrijfsnaam en unique selling points. Succes verzekerd!

Sorteer op

9 producten

Zwaaivlaggetjes Papier
Vanaf
€ 0,20
Vlag België
Vanaf
€ 2,10
Vlag- en wimpellijn Yupo
Vanaf
€ 21,90
Papieren vlag- en wimpellijn
Vanaf
€ 19,05
Nieuw
Zwaaivlaggetjes Papier
Vanaf
€ 0,21
Zwaaivlaggetjes Papier
Vanaf
€ 0,31
Vlag- en wimpellijn Flamstop
Vanaf
€ 20,84
Nieuw
Zwaaivlag België
Vanaf
€ 0,59
Vlaggenlijn België
Vanaf
€ 2,31

Vlaggen bedrukken met logo voor een groot bereik

Een vlag met opdruk is een uniek promotieartikel. Een kleine investering waar u jarenlang van kunt genieten. De bedrukte vlag is ideaal om meer naamsbekendheid te krijgen bij massadoelgroepen. Ook kleine, specifieke doelgroepen kunnen met de promotie vlaggen bereikt worden. U kunt kiezen uit verschillende soorten en formaten. Zo vindt u altijd een reclame vlag die precies bij uw organisatie past. U kunt de vlaggen met logo bedrukken of u kiest voor een vlag met eigen tekst. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Een vlag bedrukt met logo voor iedere gelegenheid

Een gepersonaliseerde vlag is hét perfecte promotiemiddel voor ieder moment. De vlaggen bedrukt met logo zijn ideaal om uw bedrijfspand aan te kleden. Dankzij de bedrukte vlaggen bent u direct herkenbaar. Dit is niet alleen goed voor uw naamsbekendheid, maar ook voor de bereikbaarheid. Daarnaast zijn de vlaggen met opdruk goed in te zetten tijdens evenementen en beurzen. U kunt de vlaggen laten bedrukken met uw logo, zodat uw stand goed zichtbaar is. U kunt ook de vlaggen laten drukken met een tekst. Zet uw marketingactie bijvoorbeeld op de gepersonaliseerde vlag, waardoor uw actie direct duidelijk is bij uw doelgroep.

Feestelijke aankleding van uw beurstand of winkel

Wanneer u de vlaggen laat bedrukken met een leuke en vrolijke print zijn deze ideaal om extra aandacht naar uw beursstand of winkel te krijgen. Omdat de vlaggen all-over geprint worden kunt u deze precies naar wens laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld de vlag bedrukken in uw eigen huisstijlkleuren of kies voor een neutrale vlag die u laat bedrukken met uw logo. Voor een extra feestelijke aankleding kunt u naast vlaggen ook kiezen voor bedrukte ballonnen. Hierdoor is de feeststemming helemaal compleet en worden er nog meer prospects en klanten tot u aangetrokken. Deel bedrukte premiums zoals sleutelhangers met opdruk of snoepgoed met bedrukking uit om het helemaal af te maken! Zo weet u zeker dat u niet snel vergeten zal worden.

Uw reclame vlaggen met tekst of logo bestelt u hier

Wilt u ook een vlag laten bedrukken? Bij Van Helden kiest u eenvoudig een promotie vlag die bij u past. Tijdens het bestelproces kunt u precies aangeven hoe uw vlag eruit moet komen te zien. Wenst u een vlag met logo of een vlag met tekst? Wij kunnen u voorzien van een digitale drukproef, waardoor u precies kunt zien hoe de gepersonaliseerde vlaggen eruit komen te zien. Wij zullen de vlag bedrukken na uw akkoord op de drukproef. Voor een persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.